cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

orgazem?????

clock-img

20.12.2005, 15:28

clock-img

Anonimen

Imam težavo, ki bi jo končno rada rešila. Neizmerno uživam v seksu s partnerjem, skupaj sva leto dni in najin seks je.....sploh ga ne znam opisati tako zelo uživam v njem   .... Problem ki ga ima pa je, da še nikoli nisem doživela orgazma med spolnim odnosom. Doživim ga vsakič potem ko se mi on posveti z jezikom, ali rokami, nikoli pa mi ne pride med..... . Enako je bilo tudi s prejšnjim partnerjem, s katerim je bil sicer seks prav tako zelo dober. Ima katera kakšen pameten nasvet?

anonimna

clock-img

20.12.2005, 16:11

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Ključ je v ščegiju, če ne bo dražen ne bo nič.

clock-img

20.12.2005, 18:00

clock-img

Anonimen

Ja, jaz tudi mislim, da drugače ne gre. user posted image  Ne vem, no. user posted image

clock-img

20.12.2005, 20:59

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

zaključita tako, da si ti na vrhu in kontroliraš tempo kot tebi paše

pa malo se potrudiuser posted image

iz malega zraste veliko

clock-img

20.12.2005, 22:17

clock-img

Uršy22

pencil-img

23

Partnerju povej kako ti najbolj paše. Pa naj te malo on rajca, malo si pa sama pomagaj!...rajcaj se tako, kot tebi paše.
Mislim da nebi smelo biti problema....ščegetavček naredi svojeuser posted image .
Kaj pa G-točko,sta najdla??? Tudi tako se pride do orgazma.

Raziskujta svoje telo in bosta najdla nekaj kar bo obema ugajalo.

Držim pesti.user posted image

clock-img

20.12.2005, 23:31

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

G točka, a se hecašuser posted image , to je samo legenda user posted image , na žalost.

clock-img

21.12.2005, 10:56

clock-img

Lorena

pencil-img

266

Jaz sem že doživela orgazem brez kakršnega koli dotikanja ščegetavčka! Zagotovo vem, da je možno in sicer zato, ker je nekje v nožnici skrita ena točka, kamor je treba ciljat (nekam ob ''steno'') user posted image , samo vam povem, to zame ni to. user posted image  Orgazem ni tako dober, ne vem.user posted image

Meni je še vedno ljubše, ko se mi ščegetavček ob nekaj ''drgne''user posted image , najboljši orgazem in pa po najkrajšem času je pa zame takrat, ko sem jaz zgoraj!
S tem seveda, da se prej dodobra razrajcava (predvsem mora biti v središču moj šgegetavčekuser posted image )

Odkrij kar ti najbolj paše

clock-img

21.12.2005, 12:14

clock-img

AlenkaE

pencil-img

54

Naj se ti pa prej posveti z rokami in jezikom in šele penetrira ko boš tik pred vrhuncem. Mu boš pa morala povedat, kdaj bo to.

clock-img

21.12.2005, 21:37

clock-img

Anonimen

clock-img

22.12.2005, 08:44

clock-img

rija

pencil-img

15589

Trening, trening in še enkrat trening.user posted image

clock-img

22.12.2005, 23:18

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

kot pravi rija- treninguser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

30.12.2005, 21:45

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Raziskujta user posted image .

clock-img

30.12.2005, 21:51

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

med seksom naj te stimulira s prsti ali kako drugače. probajta več stvari. mogoče malo daljšo predigro, da se bolj segreješ in sprostiš, ne pa tisto klasično igro: no in ven - ko komaj začneš pošteno uživat, pa je že konc.... če je problem v tem, da mu prehitro pride, večkrat spremenita vmes ritem ali pa poze...

clock-img

31.12.2005, 00:46

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Sploh ničesar ne štekam, kar ste napisale! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

clock-img

04.01.2006, 16:21

clock-img

Anonimen

Živjo!

Najprej to - ženske lahko doživimo 2 vrsti orgazma. To sem pred nekaj leti prebrala in lahko potrdim iz lastne izkušnje. Prvi je kot pri moških - pri njih draženje penisa, pri nas ščegetavčka. Še boljši pa je takšen, ki ga lahko doživimo le ženske - nekako globinski. Zelo težko ga je opisat, občutek pa je božanski. Gre pa v bistvu za to, da penis, ko je v nožnici, z nožničnimi mišicami stisneš, nekako objameš. To se najbolj začuti pri tem, ko moški penis vleče ven iz nožnice, ti pa stiskaš. Vaja za to so Keglove vaje. Poskusi. Napisano se sliši nekoliko čudno – "ti pa stiskaš", v praksi pa je super. Če pa bi kdo želel še kaj več prebrati o tem, naj prebere v knjigi Z veseljem biti ženska avtorice Ingrid Trobish.
Vsem želim obilo prijetnega user posted image !

clock-img

04.01.2006, 19:29

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

jaz to vem že brez te knjigeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

06.01.2006, 22:01

clock-img

Anonimen

To varianto priporocam tudi jaz, sem tudi nasla brez knjige user posted image

clock-img

19.01.2006, 09:32

clock-img

Anonimen

Če ti ne gre, probi s g-točko v predigri.
poglej na to stran oz. na netu je tega velik
http://www.bbc.co.uk/relationships/sex_and_sexual_health/enjsex_gspot.shtml

uživej! 

clock-img

09.03.2006, 15:29

clock-img

G in T

pencil-img

953

IZVIRNO SPOROČILO: Aleksandrin

G točka, a se hecašuser posted image , to je samo legenda user posted image , na žalost.

Ne bi rekla, da je to samo legenda. Samo je pač ta zakladek treba najti...(potrpljenje velja)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem