cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

oralni seks

clock-img

14.10.2005, 15:43

clock-img

Anonimen

Včeri smo bili s kolegi na pijači in je padla nekje na sredi ena huda debata o user posted image . Končala se je tako, da je potekala razprava o oralnem seksu.

Punce in fantje(slednji pa sploh) mene zanima nekaj: A je ženskam to res tako težko počet? In je čudna tista, ki je je to všeč počet. In ali je moškim to res tako všeč, kot vedno in povsod sami pravijo? (ob predpostavki ona-aktivna on uživa). In kako je z obrnjeno situacijo?

Pa bi debato o 69 spustili.

LP
In fajn vikend pa dost user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2005, 16:11

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Nobenih problemov obojestransko... Težko??? Kje pa...

clock-img

14.10.2005, 16:33

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Brez tega sploh ni pravih užitkov in si sploh ne pradstavljam sexa brez tega. In od kje hudiča si pobrala, da je moškim to težko počet?? Jaz prvič slišim kaj takega..user posted image V bistvu sem že slišala, da nekaterim puncam to ne paše, vendar čisto iskreno jih ne razumem..user posted image

clock-img

14.10.2005, 16:41

clock-img

Anonimen

Baguska, tudi vprašanja oz. razmišljanja pikca0 nisi razumela user posted image

Drugače pa lepo se imej, četudi na Gorenjskem.

clock-img

14.10.2005, 16:49

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aha ja vidm. Prehitr prebrala. Eniwej odg. ostaja tak, da te ženske moškim ne pustijo, da jim to počnejo. In tega ne štekam.

Hvala Albi, maximalno bom uživala. ;)

clock-img

14.10.2005, 17:56

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Si sploh ne predstavljam kako je brez tega seksat!!!!

Lep pozdrav! K

clock-img

14.10.2005, 18:33

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Tudi jaz si ne predstavljam user posted image  brez tega.
Baguska, tebi pa samo toliko od kje (čeprav si potem ugotovila, da si narobe prebrala) je moškim to težko počet: moj nima problemov in oba ful uživava, moj bivši pa... On bi že užival, ampak obratno pa ni bilo šans. Sem se počutila kar malo ponižano. No, zato imam pa zdaj 10000x boljšega moškega in sem najsrečnejša (že itak, pa še user posted image )
lep vikend vsem

clock-img

14.10.2005, 20:03

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Hm, kaj praviš?

Vprašanje bolj spada v anketno glasovanje. Razen, če se katera na veliko razpiše. user posted image

clock-img

14.10.2005, 20:06

clock-img

nina g

pencil-img

9

Tako kot so že nekateri napisali, da brez tega ne gre sem jaz tudi takega mišljenja.user posted image  Lahko bi rekla, da poznam zelo malo ljudi, ki tega ne počnejo. So pa določeni ljudje, ki o tem ne marajo govoriti v resnici pa to počnejo!!

Nina

clock-img

14.10.2005, 21:53

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Ni sexa brez tega - obojestransko! Po mojem mnenju je ljudi, ki tega ne počnejo ali pa tega ne marajo zelo, zelo, zelo malo...

Uživajte......kakorkoli.....user posted image user posted image user posted image  (jaz trenutno ne morem - imam invalida)...

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem