cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

oprema za dvojčka

clock-img

10.09.2014, 11:42

clock-img

Magg

pencil-img

91

Pozdravljene,

zanima me tiste, ki nosite dvojčka ali pa imate že doma dvojčka, kje ste kupovale opremo za dvojčka? Predvsem za voziček me zanima, se mi zdi, da je izredno mala izbira? Sicer še ne vem kakšnega bi imela, vem samo kateri mi je na videz všeč, ker je prva nosečnost in vem bolj malo o tem..Vsaka izkušnja, mnenje bi mi prav prišla.

Pozdravčki

clock-img

10.09.2014, 22:36

clock-img

Tinca16

pencil-img

15

Kupi rabljeno, še posebej opremo, ker se zelo pozna na financah, hkrati pa se ta oprema ne uniči toliko. Sploh voziček, vsi so dobri in funkcionalni, bolj je problem, ker ženske gledamo bolj z viidka kolk je lušten pa barve itd....funkciionira pa vsak ne glede na znamko.

clock-img

10.09.2014, 22:37

clock-img

Tinca16

pencil-img

15

Aja kateri voziček te pa zanima?

clock-img

11.09.2014, 09:49

clock-img

Magg

pencil-img

91

Tfk twiner twist duo mi je vsec. Poznas se kako uporabno spletno stran eazen bolhe s prodajo rabljene opreme?

clock-img

11.09.2014, 21:40

clock-img

Tinca16

pencil-img

15

Bolha, na Fb smo mamice dvojčkov v skupinah in tako se tudi veliko proda...drugače pa ebay, amazon.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem