cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

opice - avstrijska korošk

clock-img

05.04.2006, 08:29

clock-img

viv_

pencil-img

9144

http://www.affenberg.com/

A je kdo bil tukaj? Zgleda mi zanimivo, sploh za našo, ki so ji opice nadvse všeč...

clock-img

05.04.2006, 10:11

clock-img

Anonimen

zgleda kul, a tvoji so opice tudi všeč? Moji nadvse, enkrat okoli pusta je videla v Sparu eno plastično masko opice (nikakvo) in oda takrat si tisto skoz na glavo natika, ko pa ji ne paše si pa da na vrh glave kot očalauser posted image user posted image user posted image  in vseskozi razglablja, da je pa ona opica Marta...

clock-img

05.04.2006, 11:24

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ma ja... pa povsod vidi opice. Smo bili v cirkusu, je našim doma razlagala, da so bile opice, pa kaj so delale, pa jih sploh ni bilo... Zadnjič smo bili pri enih kolegih na vrtu, pa je mimo prišel konvoj 15 jezdecev na konjih. Doma je pa spet razlagala, da je videla opice... user posted image  Nujno mormo na opice!

clock-img

06.04.2006, 22:03

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Jaz sem bila 2x. Tam nimajo samo opic, ampak tudi orle, kondorje in podobno. Ne vem pa, če je kaj sprememb v programu, saj veš, ptičja gripa in podobno. Drugače je pa tam prekrasno, imajo enega orla po imenu Rdeči Peter, ki živi na prostosti in kadarkoli ga pokličejo, ko je pač predstava, vedno prileti,
zanimiv ambient, mogoče počakajte na toplejše vreme, lp!

clock-img

07.04.2006, 10:02

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Polona, a pa je res tko, da opice pridejo do tebe, pa jih lahk hraniš pa to?

Ja, smo pa mislili mal počakat, še kakšen mesec...

clock-img

14.04.2006, 13:24

clock-img

herz

pencil-img

1

obstaja kaksna spletna stran, ki
si jo je mozno ogledati, namrec
za te Avstrijske opice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem