cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

omaka za filane paprike

clock-img

29.10.2005, 22:16

clock-img

156sw

pencil-img

77

zivjo,

a ma kdo kako dobro idejo kako narditi omako za filane paprike z mesom?

lp
meni nikakor ne raata.....je full redkauser posted image

clock-img

29.10.2005, 23:48

clock-img

Anonimen

Torej,
jaz najprej na olju popražim malo (morda kavno žličko) sladkorja, potem pa dam moko. Če hočeš veliko omake in bolj gosto, daš več moke, ki jo potem najprej zaliješ s paradižnikovo mezgo (jaz zmiksam konzervo ali dve pelatov), potem pa dodaš še vodo. Če se ti zdi preredko, dodaj še posebej zmešano moko s hladno vodo, pa ne veliko vode. Upam, da ti bo ratalo, če ne, me pa na privat pofockaj.

clock-img

30.10.2005, 11:43

clock-img

Anonimen

Na dveh žlicah olivnega olja popraži dva stroka česna(pazi,da ne porjavita)
Potresi z moko(od količine moke je odvisna gostota omake)
Zalij z Pomijem,pazi da se ne naredijo grudice.Dolij vode.
Dodaj eno KNORR kocko malo popra in dosoli po okusu,Ščepec bazilike.

clock-img

30.10.2005, 13:02

clock-img

156sw

pencil-img

77

Hvala punce za odgovoreuser posted image . Zdaj grem pa malo caratuser posted image

clock-img

30.10.2005, 14:18

clock-img

Suza

pencil-img

143

Verjetno sem malo prepozna ampak jez kupim knorovo paradižnikovo juho v paklu. Dosladkam po okusu in to je to.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

clock-img

30.10.2005, 14:25

clock-img

Anonimen

Jaz prepražim moko, zalijem z vodo, dodam jušno kocko, mleto papriko in paradižnik iz tube. Po potrebui dosolim.
Če si omako že naredila pa je preredka, jo lahko zgostiš tako, da v lončku zmešaš kakšni dve žlici moje in dober deci vode in potem počasi vlivaj k vreli omaki. Pa ne vse naenkrat, boš videla, koliko bo potrebno, da se bo dovolj zgostila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem