za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
a ma kdo kako dobro idejo kako narditi omako za filane paprike z mesom?
lp meni nikakor ne raata.....je full redka
29.10.2005, 23:48
Anonimen
Torej, jaz najprej na olju popražim malo (morda kavno žličko) sladkorja, potem pa dam moko. Če hočeš veliko omake in bolj gosto, daš več moke, ki jo potem najprej zaliješ s paradižnikovo mezgo (jaz zmiksam konzervo ali dve pelatov), potem pa dodaš še vodo. Če se ti zdi preredko, dodaj še posebej zmešano moko s hladno vodo, pa ne veliko vode. Upam, da ti bo ratalo, če ne, me pa na privat pofockaj.
30.10.2005, 11:43
Anonimen
Na dveh žlicah olivnega olja popraži dva stroka česna(pazi,da ne porjavita) Potresi z moko(od količine moke je odvisna gostota omake) Zalij z Pomijem,pazi da se ne naredijo grudice.Dolij vode. Dodaj eno KNORR kocko malo popra in dosoli po okusu,Ščepec bazilike.
30.10.2005, 13:02
156sw
77
Hvala punce za odgovore . Zdaj grem pa malo carat
30.10.2005, 14:18
Suza
143
Verjetno sem malo prepozna ampak jez kupim knorovo paradižnikovo juho v paklu. Dosladkam po okusu in to je to.
30.10.2005, 14:25
Anonimen
Jaz prepražim moko, zalijem z vodo, dodam jušno kocko, mleto papriko in paradižnik iz tube. Po potrebui dosolim. Če si omako že naredila pa je preredka, jo lahko zgostiš tako, da v lončku zmešaš kakšni dve žlici moje in dober deci vode in potem počasi vlivaj k vreli omaki. Pa ne vse naenkrat, boš videla, koliko bo potrebno, da se bo dovolj zgostila.