cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

okulist na Štajerskem za nedonošenčke

clock-img

16.11.2010, 10:39

clock-img

Ninča77

pencil-img

205

Lepo pozdravljene,

Ker je moj srček že star eno leto, bi naj imela okrog enega leta pregled pri okulistu. Zanima me, če katera ve, kateri je dober okulist v okolici Mb, Ptuja ali Slov.B. Sicer ne vidim nekakšnih napak, ampak me je strah malce škiljenja.  Pa še v bolnici so rekli, naj imava pregled okrog enega leta.

Lp

clock-img

16.11.2010, 17:36

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

verjetno ti lahko da tvoj pediater napotnico za pregled v MB bolnici. tam imajo prav ambulanto za nedonošenčke.

clock-img

16.11.2010, 18:49

clock-img

Ninča77

pencil-img

205

v bolnico sva hodila  in tam dobila ene par naslovov. Zanima me samo, če katera pač priporoča ker je najboljši. Sem klicala danes v ambulanto dr. Kanclerja v cankarjevi in naročajo šele v mesecu maju, samoplačniško pa lhko drug teden, stane pa okrog 50€.

clock-img

16.11.2010, 18:51

clock-img

Ninča77

pencil-img

205

hv ala vseeno

< Sporočilo je popravil Ninča77 -- 16.11.2010 18:52:22 >

clock-img

16.11.2010, 21:08

clock-img

blev

pencil-img

70

Zdravo, mi vozimo našo nedonošenko dr.Faležu.Ambulanto ima sicer v Sl.Gradcu.Je našo pupo tudi operiral in nima nobenih težav z vidom user posted image user posted image

clock-img

16.11.2010, 22:21

clock-img

DeHa

pencil-img

35

Mi hodimo dr. Budimličevi.
Ima ambulanto za ortoptiko na očesnem v MB bolnici.
Je OK...
Čakalne dobe sicer o-la-la, a...to je najbrž sindrom današnjega časa...

clock-img

16.11.2010, 22:22

clock-img

DeHa

pencil-img

35

A ja, pozabila sem omenit da dr. budimličeva redno pregleduje nedonošenčke na intenzivni negi.
Prav gotovo ve delati s temi našimi drobižki!

clock-img

17.11.2010, 11:22

clock-img

Davana

pencil-img

154

Jaz sem mojega malčka pri enem letu peljala k dr. Kanclerju na Cankarjevi v Mariboru. Priporočam. Čakalna doba sicer precejšna - lahko pa se odločiš tudi za samoplačniški pregled.

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem