cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

okna

clock-img

31.03.2010, 11:59

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Verjetno se bo našel kdo, ki je naštudiral okna.
Nujno moram zamenjati balkonska vrata in okno v WC. Ker me je zadeva presenetila, moram nekaj na hitro nabaviti. Pa me zanima na kaj moram biti pozorna, kaj je pomembno,...
Vem da ne bi imela lesenega okvirja, za ostalo pa sem pripravljena. Ali se razlikujejo plastična okna, od različnih proizvajalcev, kaj so + in kaj -,...?
Prosim za nasvete.

clock-img

31.03.2010, 12:17

clock-img

emili

pencil-img

72

mi mamo od mik celja...super so

clock-img

31.03.2010, 12:34

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Mi imamo Arcont.... Mislim, da ni razlike med temi našimi večjimi prodajalci kot so AJM, Arcont, Mik,... Se mi zdi, da je pri vseh kvaliteta podobna. Fajn je edino, da dobiš predračun od vseh in potem vidiš, kateri je najcenejši.

Mi imamo eno okno, ki pa smo ga naročili pri eni privat firmi, ki sama izdeluje okna, pa je sicer okno ok... Le izdelava ni tako dobra kot pri kakšni bolj znani znamki. Mogoče malo bolj šlampasto narejeno.

Vem, da je ralika tudi v tej toplotni prevodnosti oz. koeficientu. Mi imamo 0,7 kar je recimo boljše kot 1,1 (joj ne vem točno teh številk, tak da kr napamet pišem - vem le, da nižja kot je številka, boljše je). To se pozna recimo pri tem, da ti toplota ne uhaja iz hiše oz. ti poleti ne buta v bajto, ker so okna tako narejena. Samo ker ti menjavaš samo dve okni, potem mogoče ne rabiš bit ultra pozorna na vse.

clock-img

31.03.2010, 12:54

clock-img

gita10

pencil-img

1507

ja delam v podjetju v katerem idelujemo PVc okna. Pošlji mi mere pa ti naredim predračun.

clock-img

31.03.2010, 13:30

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Hvala vam.
Gita, bom pomerila pa sporočim.

clock-img

31.03.2010, 14:55

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Za dve okni se jaz nebi toliko sekirala, kot če bi bilo treba vsa zamenjat. Potem bi jaz probala dat nekaj čim boljšega, drugače pa nekaj srednjega. Mogoče boš enkrat hotela zamenjat vsa in po mojem je sedaj brezveze dat za dva okna preveč denarja.

Izdelujejo jih pa tako vse firme pri nas, uvažajo pa profile. Stekla imajo tudi bolj kot ne vsi ista. Najbolj pomembno oziroma kar dosti pomembna je montaža - hočem rečt, lahko imaš super duper okna, pa če so monterji zanič, ti nič ne pomaga.

clock-img

02.04.2010, 17:59

clock-img

Saša27

pencil-img

1387

IZVIRNO SPOROČILO: emili

mi mamo od mik celja...super so

user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

clock-img

02.04.2010, 19:46

clock-img

gita10

pencil-img

1507

ampak naši so boljši  user posted image .

< Sporočilo je popravil gita10 -- 2.4.2010 19:48:18 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem