cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

okenske zumamje rože

clock-img

31.03.2008, 21:12

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima če veste za kakšne rože, ki so poleti na okenskih policah in niso preveč žejne oz. ne rabijo preveč vode. Vem da so to pelargonije. A pozna katera še kakše? Hvala.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 31.3.2008 21:37:40 >

clock-img

31.03.2008, 21:23

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Jaz imam izkušnje s zmajevimi krili, ki res obožujejo sonce in niso potratni glede vode, saj jih včasih tudi 3 dni nisem zalila, pa so na soncu od 11-17 ure.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

01.04.2008, 17:55

clock-img

Anonimen

Jaz bi te rože imela v hiši v kateri je živel fantov dedek. To pa je na drugem koncu slovenije. In jaz sem tam enkrat, dvakrat mesečno. Zalivala pa bi jih moja tašča, ki ni preveč dobra z rožami. Jih pozablja zalivati. Živi nekaj km stran od hiše. In gre, mogoče tedensko, na dva tedna enkrat zalit. In v tem bi mogle rože preživeti. Je pa na Gorenjskem, tak da ni prevroče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem