cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

oh ta menstra...

clock-img

04.04.2010, 19:19

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

zanima me, po kolk ciklusih se vam je uredila menstra?

Brala sem svašta objav iz forumov na to temo, ampak nisem nasla nobene situacije podobne moji. Ponavadi se bere, da punce kr naprej krvavijo, da majo menstro po 2krat na mesec, al pa da traja ful dolgo. Pri meni je situacija obratna: Prvo menstro sem dobila 8m po porodu (dojila do 7m). Je bla dokaj normalna - teklo je sicer iz mene ku iz pipe, ma vsaj bolelo ni. Druga je prsla po 37 dneh, je bla tudi dokaj normalna, ampak močna. In zdej je ze 40 dni od ta zadne in je se zmeri ni. Nardila test - nisem noseča. Pocutje: napet trebuh, joske me bolijo ko user posted image , nihanje razpolozenja in vsi normalni znaki pms trajajo ze 10dni , samo menstre ni od nikoder...sem pa mela policisticne jajcnike in neredne menstruacije ze pred user posted image (ocitno se ni nc postimalouser posted image ) Se kira s podobno izkusnjo? Se mi zdi brezveze klicat ginekologa, ce obstaja moznost da je to normalno po porodu...

Hvala za vase izkusnje in odgovore!

clock-img

04.04.2010, 19:30

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

je normalno

clock-img

04.04.2010, 19:40

clock-img

valerija77

pencil-img

985

Ne vem kako je v tvojem primeru, če je to vredu ali ne..morda pa raje pokliči svojo g in vprašaj kako in kaj. Jaz je pa nimam več. Sicer sem novembra rodila in v januarju mi je g vstavila mireno. Prve tri mesece sem imela ves čas rahel izcedek, tako da sem lahko uporabljala dnevne vložke, sedaj je pa nimam več. In sem se o tem tudi pogovorila z g in je rekla da je to čisto ok in tudi po prvi vstavitvi je nisem imela. je pa mirena primerna pri močnih krvavitvah in ob boleči menstruaciji. 

clock-img

05.04.2010, 13:38

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

prvo M dobila 1 teden po tistem, ko sem nehala polno dojit, se pravi pri 5 mesecih. Bila je dolga približno 37 dni

2M: 38 dni
3M: 39 dni
4M: 42 dni
5M: po 42 dneh naredila test in ponovno noseča

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem