cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ograjica pri posteljici

clock-img

26.11.2005, 20:01

clock-img

Anonimen

Kako visoko ograjico imate???Moja Maša je velika okoli 82 cm in ji ograjica pride malo višje od pasu,no nekje do sredine rebrc.
Mislim da ima preniskouser posted image ,ker sem jo prej glih ujela ko se je zibala na trebuščkuuser posted image .Zdej me je pa groza pustit samo.
Spuščeno ima kolikor je možno....Bo treba bo novo kajne?

clock-img

26.11.2005, 23:54

clock-img

KODA

pencil-img

4015

A podenj od posteljice,se ne bi dal še malo spustiti nižje?Odvisno,kakšno posteljico imaš.
Tako je moj oče rešil problem pri meni,ko sem bila dojenček.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

27.11.2005, 08:59

clock-img

darja72

pencil-img

614

Mi smi imeli nastavljeno na najnižje možno, pa je bilo vseeno previsoko. Pa smo potem še nižje sami zvrtali štiri dodatne luknje. In je bil problem rešen.

clock-img

27.11.2005, 09:45

clock-img

Anonimen

Jaz sem začasno okoli  postelje po tleh dala blazine, dokler ga ni minilo zviranje.

clock-img

27.11.2005, 10:31

clock-img

Anonimen

Ja tako bova naredila kot ve.Danes si greva mašinco sposodit in bova navrtala luknje.Tako da bo jogi skoraj na tleh.Hvalauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem