cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

odvajanje zraka in vlage iz prenosne klime

clock-img

26.06.2006, 22:27

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Ali mi lahko kdo pojasni kako je tole s prenosnimi klimami: na netu sva gledala za nakup prenosne klime in pri vseh piše, da imajo cev za odvajanje - nekatere le za zrak (in imajo kondenzirno posodo za vlago), nekatere pa za oboje - se pravi da moraš to cev nekam ven odpeljat.
Sem mal izgubljena kako potem to deluje - ali se odpre okno in se veselo nazaj greje prosotor, a se naredi luknja in se cev napelje skozi njo - kje je potem prenosnost? Ali pa se mogoče kako drugače to reši?
Prosim pomoč, ker me tale vročina počasi najeda....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

26.06.2006, 22:40

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja, prenosne klime sploh niso tako prenosne, kot se sliši - luknja v steno in oddušnik imajo vse.

clock-img

26.06.2006, 22:47

clock-img

Anonimen

Za cevje treba izvrtati luknjo v zid. Če bi jo dala ven čez okno, klima ne bi več imela takega učinka.

Prenosnost je pa v tem, da notranja enota ni pritrjena na zid, ampak jo lahko premikaš po stanovanju iz prostora v prostor.

clock-img

26.06.2006, 22:53

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Hm - prenosnost iz prostora v prostor - z meter pa pol dolgo cevjo?0
Se mi je zdel da je tale prenosnost bolj iz trte zvita. Sem upala da mi boste povedal, da se dajo kupit kakšne posode kamor to cev speleš, vi pa kr takole pohodite vse upe....
Mislim da bomo kar stensko kupil - al pa dve glede na to da imamo enoprostorsko bajto (kak norci)....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem