cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

odvajanje vode pri balkonskih rastlinah

clock-img

10.06.2008, 11:09

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

Na nepokritem balkonu imam v teglčkih na ograji posajene bršljinke. V teglčke sem najprej nasula kamenčke za drenažo, na to pa zemljo in v zemlji so posajene cvetlice. Zdaj, ko je pa tako vreme, mi pa voda not ostaja in revce že praktično plavajo.

Kaj se priporoča? A naj raje navrtam luknje in dam podstavke ali naj pustim kakor je?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

10.06.2008, 12:00

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

Če gre, raje navrtaj luknje in daj podstavke. Boš vsaj imela miruser posted image

clock-img

10.06.2008, 16:05

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

tudi jaz sem tega mnenja kot kleja,user posted image

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

clock-img

10.06.2008, 16:16

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

A bršljanke so še žive? user posted image

V vsakem primeru boš morala urediti odvajanje vode in to konkretno odvajanje, ne samo par luknjic.
Lahko pa tudi gojiš lokvanje. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

10.06.2008, 16:30

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

To je zemlja kriva. Ta zemlja je (menda) zanič in jo je (menda) treba kar z navadno mešat. Sicer voda kar stoji.

To mi je ravno par dni nazaj rekla moja mama.

clock-img

10.06.2008, 16:38

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Najprej sem ob naslovu mislila, da se rožce tudi odvaja od pleničk.

Sicer pa se strinjam glede vrtanja. Rožce veliko oblje prenašajo sušo kot pa pretirano zalivanje. Mi je tašča vsak teden pozimi zalivala kaktus in se potem čudila, zakaj je zgnil user posted image . Pa tako velik je že bil.

clock-img

10.06.2008, 17:42

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

sem moža že poslala vrtat user posted image . Hvala za nasvete user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem