cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

odpovedni rok...

clock-img

26.08.2004, 08:46

clock-img

Urša76

pencil-img

681

RR-ovke/-ci, nujno rabim vaš nasvet oz. kako naj izpeljem zadeve...
Takole je vse skupaj:

Od maja 2004. do maja 2005 imam pog. za dol. čas z možnostjo podaljšanja. S fantom želiva :duda: in mislim, da mi pog. o zap. ne bodo podaljšali, še posebej v primeru nosečnosti. V pog. imam naveden tudi 4 mesečni odpovedni rok. Če sem zanosila ta mesec, naj bi (po mojih izračunih) šla na porodniško nekje aprila ali maja; ko mi pog. še velja. (Pog. imam torej do maja 2005.) Zanima me kako je z odp. rokom; ali lahko dam odpoved med porodniško (ker si nameravam najti drugo službo) & moje pravice ostanejo enake (znesek porodniške...)

V glavnem: hvala za vse vaše informacije in nasvete...
Če sem morda kaj pozabila napisati ali malo zmedeno napisala, kar vprašajte...

LP & hvala še enkrat, Urša

clock-img

26.08.2004, 09:09

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Ta odpovedni rok velja v primeru, če bi ti hotela prekinit službo pred majem 2005. Ker pa imaš pogodbo za določen čas in če bi hotela po končani pogodbi zamenjat službo, to avtomatično zamenjaš, če pa ti ponudijo novo pogodbo, je pač ne podpišeš.

Če boš medtem na porodniški in ti pogodbe ne bodo podaljšali, torej nimaš kaj odpovedovati, saj obstoječa pogodbe z majem 2004 zastara. Pravice do porodniške pa boš imela enake.

Helena:miska:

clock-img

26.08.2004, 09:56

clock-img

Urša76

pencil-img

681

Helena,

MILIJONKRAT HVALA za informacije!

Lep dan (kljub dežju), Urša

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem