cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

odpadanje dlake

clock-img

01.07.2006, 19:27

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ali vašim živalim letos tudi grozno fejst odpadajo dlake??????Naši muci in psu se to dogaja,še dobro da se rada češetauser posted image

clock-img

01.07.2006, 19:40

clock-img

digi

pencil-img

986

Ej jaca, jaz pa sem že mislila, da je naš mic na smrt bolan.... no, upam da ni. Full se misi, kar sedaj ni ravno pravi čas- tako se še nikoli ni misil, pa nekam shujšan je, kar mislim, da zaradi vročine, ampak vseen. Sem ga včeraj kopala in je tolk dlake šlo z njega, da se je odtok zaštopfaluser posted image , pa niti ni dolgodlak.... Upam, da je samo vročina kriva, ker ko bo naš Timon prijokal na svet, ne bo tko fajn, če bodo dlake kljub neprestano vkopljenem sesalcu, frčale po zrakuuser posted image ....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

01.07.2006, 20:04

clock-img

manca79

pencil-img

194

ja naši tud izpadajo dlake, ampak to je baje zaradi hitrih vremenskih sprememb, katerim živali težko sledijo.

lp
M.

clock-img

01.07.2006, 22:04

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

No hvala bogu da nimam samo jaz teh težav.Jaz sem tudi mislila da je z našimi kaj narobeuser posted image

clock-img

02.07.2006, 00:59

clock-img

Anonimen

Luni full odpada dlaka, mami ze vsa histericna vsak teden sprasuje kolkokrat bo ta pes se menjal dlako user posted image

clock-img

03.07.2006, 19:36

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

To se tudi jaz vsprašujemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem