cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

odklanjanje dojke 7.5 mesecev-razlog bolezen?

clock-img

07.04.2009, 16:08

clock-img

Amelia

pencil-img

455

Se opravičujem, če slučajno podvajam  temo, ampak na hitro nisem našla nič podobnega.

Imam 7 mesecev in pol staro hči, pred parimi dnevi je zbolela, vročina, driska, kašelj, zamašen nos,...skratka ni da ni, in že 2 dni se mi podnevi meče dol z dojke, ko jo približam se mi kar na hrbet vrže in v jok. Ponoči se fino dvakrat na noč doji, podnevi pa cela katastrofa, nekaj časa sem jo prelisičila da sem si dala na bradavico sladko kapljico in je začela vlečt, ampak zdaj pa tud to ne vžge več user posted image . Če sem si spumpala včeraj ni hotela, no pravkar mi je spila vsaj deci mojega mleka po flaški.

Jaz še ne bi nehala dojit user posted image  kaj menite, ali je vzrok zamašen nos in se težje doji? Al je možno, da se bo nehala dojit, čeprav ne razumem zakaj je ponoči pa OK, mogoče ker je tolk lačna. Goste hrane tud ne poje prav veliko, sadje in riževe kašice še, zelenjavo bolj slabo, tako da to ne more biti razlog za prenehanje. Sva se pa 6 mesecev super samo dojili, mah zdaj mi je pa bolezen vse zeznilauser posted image . Da ne omenjam, da noče nič piti, ne vode, soka, čaja, pa bi morala glede na drisko, sem pokupila vse cuclje, ki jih imajo v Mulerju, pa nič, žlička tud ne! Če bo premalo pila in driska ne bo nehala, bova mogle na infuzijo, pravi zdravnica.

Prosim za nasvet!

clock-img

07.04.2009, 16:09

clock-img

pipic

pencil-img

392

Daj ji operil P

clock-img

07.04.2009, 23:41

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

ja lahko da je kriva bolezen ali pa se je začela odstavljat

naša tavečja je pri dobrih 6m nekega dne nardila bljak in sploh ni hotla več zgrabit zize, sem si potem še kak mesec stiskavala, pa ker je jedla že vso hrano sem kmalu tudi to opustilča

če se je začela odstavljat pač nič ne moreš, otroci rastejo

srečno!

_____________________________

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

clock-img

08.04.2009, 17:40

clock-img

Amelia

pencil-img

455

Končno je vročina padla, nos se je odmašil in mi se spet veselo dojimo, juhuhu!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem