cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ocene

clock-img

17.12.2009, 15:40

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima če je katera učiteljica ali pa če se razume v ocenjevanje.Imam tole težavo hčerka je bila vprašana naravoslovje in tehniko peti razred in je dobila 5,danes so pa pisali pa je dobila 1user posted image .Zanima me koliko bi imela zaključen tale predmet torej ustno je dobila 5 pisno pa 1 sicer nevem kako ji je ratalo tako slabo pisatiuser posted image Hvala za vse odgovore.

clock-img

17.12.2009, 17:00

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Trenutno bi bilo to matematično gledano 3. Do konca leta je še nekaj časa in prepričana sem, da bo še kar nekaj ocen. Poleg tega pa učitelji ponavadi upoštevajo pri zaključevanju še delo pri predmetu, sodelovanje, naloge... Veselo na delo, pa bo. samo ne obupati in se sekirati. Se zgodi kakšen cvek tudi najboljšim, pa včasih celo prav pride pri nadaljnem delu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem