cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obvestilo delodajalcu o nameri koriščenja porodniške

clock-img

17.10.2004, 12:26

clock-img

mala račka

pencil-img

75

pozdravljene/i,
ali mi lahko prosim kdo pove, ali rabiš delodajalcu dat tudi izvod potrdila o predvidenem datumu poroda, ki ga dobiš pri ginekologu, ali je to namenjeno le CSD, delodajalcu pa prineseš le papirje za potrdit, ki jih dobim od CSD?

clock-img

17.10.2004, 15:52

clock-img

krauca

pencil-img

100

Meni so pri G dali 2 izvoda potrdila (original + kopija) in rekli, da je en za CSD, drugi pa za sluzbo. Na CSD so mi nato rekli, da je tisti drugi za mojega osebnega zdravnika (?). No ne glede na to, so mi ob potrditvi obrazcev za porodnisko v sluzbi drugi izvod "vzeli" (osebni zdravnici pa nisem nicesar dajala) tako da predvidevam, da je zdaj moj delodajalec obvescen ...
LP
K.

clock-img

18.10.2004, 14:47

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

ciao!en izvod je za csd,drugi pa za osebnegs zdravnika :zmeden2: .firma nima kaj videt teh papirjev,oni dobijo od csd odločbo o dnevu pričetka porodniške in dneva konca porodniške.

lp,Katja:morje::kuza::muca:

clock-img

18.10.2004, 16:39

clock-img

mala račka

pencil-img

75

Hvala obema za odgovor.
Na enih obrazcih spodaj z mastnim tiskom piše, da si dolžan delodajalca obvestit o nameri toliko in toliko dni prej, pa mi ni bilo jasno s kakšnim obrazcem zadostiš temu zakonu. Bom dala potrdit obrazce pa naj bo to to.
Pozdravček,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem