cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obupana

clock-img

30.11.2005, 20:00

clock-img

malecka

pencil-img

1665

punce dajte mi pomagajte. nikakor več ne dobim nobene volje za hujšanje. kako dobiti nazaj voljo. rada bi zgubila še par kilogramov ampak samo volja ni dovolj a se bori katera z enakimi problemi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.



clock-img

30.11.2005, 20:26

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Draga Malecka,

boji s kilogrami nikoli niso lustna stvar. To je treba priznat.

Res pa je tudi, da ce prehitro obupas si potem sam nase jezen in se toliko bolje nezadovoljen s svojim izgledom.
Predlagam ti, da se stvari lotis na kak nov nacin, z novo vnemo, vzemi zadevo kot neke vrste nov projekt - izmisli si nove jedilnike, nacine nagrajevanja (kako se bos nagradila, ce bos pojedla manj, kot si nacrtovala - npr. ce pojem tok in tok manj, bom sla z mozekom v kino in ker sem bila res pridna, se ne bom zamorila s kokicami, ampak bom elegantno zakorakala mimo njih),...

Enkrat, ko clovek shujsa je res ponosen nase, ker zadeva nikakor ni lahka in le redko komu uspe, da shujsa na zeleno tezo.

Ce imas otroka, naj ti bo on v oporo - poglej ga vsakic, ko se bos hotela nabasat s cim prepovedanim in si reci: pa saj ni fer, da se zapustim zdaj, ko imam tako lepo bitjece v svojem zivljenju.

Srecno, drzim ti pesti!!! user posted image

clock-img

30.11.2005, 20:46

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

MarijaPo res lepo napisano.user posted image

Mogoče probi užgat to taktiko in ti rata. Men verjetno nebi. Tud jst pr prvi dieti nism zdržala in sm zdej prešaltala na drugo. Te se zaenkrat držim, sej je taka, da je od pondeljka do petka na programu hujšanje, za soboto in nedeljo pa lahko jem po želji. :) No, po eni strani je tudi to nagrada, ker sm bla med tednom pridna. :) Probi to taktiko mogoče. Je pa vsako hujšanje dolgotrajno, ampak najbolj učinkovito. In verjamem da ti zbije voljo, ker se na tehtnici takoj ne pozna. Ampak res se obrestuje in v glavi moraš met le zastavljen cilj, ki se ga pač moraš držat. Zabij si v glavo, da boš na koncu lepa in sveža in mladostna in da boš lahko oblekla katerokol cunjco in celo bikinke na plaži. :) A ni to najlepša nagrada?? In da te bo tvoj moški še bolj poželjivo gledu?? Hmm.. splača se.

clock-img

30.11.2005, 20:48

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Na prvem mestu motivacija in cilj!
Tudi jaz imam danes malo krize, imam pač sadni dan in vsi okoli mene nekaj jejo se sladkajo, GROZNO! Ampak če sem vzdražala cel dan bom še par ur nato grem pa spat in jutri bom ful ponosna nase, pa tudi trebuh bo še malo bolj ravenuser posted image . Optimistično glej, drugače ne boš prišla daleč. Srečno!

clock-img

30.11.2005, 22:51

clock-img

ona

pencil-img

3685

Odgovor -corfu-
Mi poveš kakšno dieto imaš in ali je uredu

clock-img

01.12.2005, 06:15

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jst pa tako mislim, da dokler ti ne klikne v glavi se je brez veze spuščat v karkoli.
Jaz sem od nekdaj kar naprej hujšala...pa sem se vedno nazaj zredila. Ker pač nisem bila pripravljena. Rada bi pač hujšala toda vse mi je bila blazna muka.
Sedaj hujšam s tole 3 mesečno ločevalno dieto in mi gre dobro. Ker sem pač našla nekaj zame in sem se končo dokončno odločila. In mi sploh ni problem dieto držat. Ena tukaj je vsak drugi dan "jokala" kako je grešila in kaj vse je pojedla ampak uradno je še vedno bila na dieti. Kao. To se mi zdi brezveze , da sploh vztraja.....samo skoz je slabe volje, ker se pač ne drži orng. Naj raje neha in počaka, da ji klikne v glavi in da nekako "dozori" za hujšanje.

Se pravi, če nikakor nimaš volje in ti je vse o dieti blazna muka, raje nehaj. Bo že prišel čas, ko boš našla eno primerno dieto zase in takrat ti ne bo težko. Upam, da si razumela, kaj ti želim povedat(joooj, lažje v živo povem...napisat mi je pa taaak problem, ker me ponavadi pol noben ne zastopi).

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

01.12.2005, 09:00

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Elis30. Lotila sem se 90 dnevne ločevalne diete, tako kot večina, nas tukaj. Če te zanima je nekaj naslovov nazaj par linkov, če se pa ne znajdeš pa kar vprašaj bomo rade odgovorile, a ne punce?

clock-img

01.12.2005, 19:06

clock-img

ona

pencil-img

3685

Najprej hvala corfu in cukrček!
Draga cukrček,si vse lepo in prav povedala,bom že kaj ukrenila.Nisem pa nikoli hujšala,zdaj so mi pa ostali še 4 kili viška,da se jih znebim.
Veš kaj me zanima-kako ti uspe pisat ob 6.15 zjutraj.Jaz takrat niti gledat ne morem.Svaka ti čast!
fajn se imejte obe

clock-img

02.12.2005, 06:38

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

elis, tudi jaz bi ob šestih raje spala, kot pa tukaj v službi čepela.user posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem