Že kar nekaj časa prebiram RR in se odličila, da vam zaupam, ker ne zdržim več.
s fantom sva 4 leta, razumeva se super, ampak v določenih pogledih sva si zelo različna. Problem pri naju so starši moji in njegovi. Naredili smo napako, ker so se starši združili skupaj in iz tukaj izvira problem.
Družini so si zelo različni. A kljub vsemu so vztrajali a to je bilo samo navidezno, dokler ni prišlo do situacije - sovraštva. Sedaj sva midva na sredini, on vleče na svojo stran in jaz na svojo. Ne zdržim več o mojem očetu je imel za povedat marsikaj, in pravi, da ga jaz sploh ne poznam. Ampak problem je v tem, ker si skupaj delava stanovanje. Vsakokrat ko pride moj oče pogledat, kaj delajo delavci se spreva, ker njegova mama postane čudna on čuden in seveda vem točno zakaj, in postanem še jaz. Nevem kaj naj nardim, napake se ne da več popravit a sovraštvo je veliko. Oni so najbolj pošteni vsi so goljufi, in ne počutim se več priljubljena pri njih doma kot doslej. Trpim, in on pravi, da bom vedno taka, pod vplivom svojega očeta.
Jaz pa vem, da ni tako, ker pa je on dobil sovraštvo do mojega očeta vsako besedo, ki izrečem, razmišlja da ni prišla iz moje glave.
Nevem kaj naj nardim, nevem kako naj očetu povem, da naj ne hodi več k njim, ker je težko.
nočem se skregat s svojo družino in kako naj očetu povem, da ga noben ne mara in naj se raje umakne.
In tudi če se bo umaknil bom vedno trpela.
Nevem kaj naj nardim, sem zelo obupana.