cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obroki GH

clock-img

26.10.2010, 12:42

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Zanima me kako in kdaj ste uvajale gosto hrano za zajtrk, malico, večerjo,... Nieke sedaj 2 tedna je GH samo za kosilo, za ostale obroke dobi še vedno samo mleko. Ampak mamo že cc 14 dni ponoči žuuuurko.

clock-img

26.10.2010, 13:03

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

JAZ SEM PRIČELA UVAJATI GOSTO HRANO TAM NEKJE PRI 4 MESECIH,MOGOČE TEDEN PREJ,SE NE SPOMNEM IN JE MEL PRI 5 MESECIH ZAMENJAN OBROK.ups,vidim da z veliko pišem,v glavnem pr kakih 5 mesecih je mel mleko-melko-kosilo-mleko-mleko,čez kaka dva tedna je mel mleko-sadje-ksoilo-mleko-mleko,od 6,5 pa ima mleko-sadje-kosilo-kakš griz al pa kej v tem smislu(pač neki mlečnega)-mleko....sedaj je star 7 mesecev in bom mela ta ritem še približno kak mesec mogoče manj(bom videla) in bom pol zadnji obrok zamenjala s kakimi ovsenimi kosmiči ali kaj v tem smislu.....bomo videli....ampak to je od vsakega posameznika različno..... ampak sedaj tudi vmes poje kakšno skuta al pa kaj,ko ponavadi mi glih za južno zaspi,in da pol ne strada preveč njegov buši user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2010, 21:47

clock-img

mamsi

pencil-img

857

Koliko je star in kaj pomeni žurko - da je lačen ali ga zvija?

Če je ponoči lačen, bi mu jaz dala še en obrok GH zvečer, če ga pa zvija, potem pa ukineš tisto vrsto hrane, ki jo sedaj je, pa boš videla, če je bolje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem