cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obloženi kruhki

clock-img

27.10.2005, 22:59

clock-img

cinci

pencil-img

403

Kako jih ve pripravite?A iz francoske al katerega kruha?
pa še eno vprašanjeuser posted image  a bodo vredu za postreči za 1.roj.dan,pa mal za prigriznt pa torticauser posted image  no predlagite mi mal,sem čist brez idejuser posted image

lp,Cinciuser posted image

Zvezdica Neja 3.11.04
Sonček Andraž 19.12.05

clock-img

27.10.2005, 23:18

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Js kruhek namažem z maslom al pa zelenjavnim namazom,salamo po želji,rezino svežega paradižnika,po vrhu pa sir in baziliko.Spečem po občutku v pečici,da se sir raztopi in njami.Aja,obložim toast.Pripravim si že prej,ko pa potrebujem,vržem v pečico za par min.

clock-img

27.10.2005, 23:48

clock-img

Anonimen

Jaz pa delam takole:

kruhke uporabim od francoske štruce ali pa toaste. Eno plast kruhka namažem z margarino, drugo plast na hitro namočim v mrzlo mleko. Kruhke položim na pekač z margarinino stranjo navzdol, da se ne zažgejo.
Pripravim nadev: na koščke narežem šunko, dodam nariban sir, kislo smetano, jajce, vegeto. Zmešam vse skupaj. Z žlico nadevam na kruhke in dam peči v pečico, da se sir lepo raztopi. Mnjami, je to dobro.

In ja, če boste praznovali doma, so tile obloženi kruhki odlična ideja.user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2005, 23:55

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Lahko bi iz listnatega testa spekla žepke povnjene z različnimi nadevi. Ali pa kar prazne in jih kasneje polniš.
Morda vam bi ustrezala panirana polenta. Jo prej skuhaš in strseš na pladen, da se ohladi. Narežeš na koščke, na njih položiš rezino sira, spaniraš in ocvreš.
Pa česnov kruh.Francoska štruca polnjena z zeliščnim maslom in česnom. In zapečena.

user posted image

clock-img

28.10.2005, 07:24

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Največkrat iz francoske in iz raznih zrnatih štručk ter toasta,za namaze in nadeve pa po okusu za otroke malo drugače kot odrasle.

clock-img

28.10.2005, 07:26

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Obloženi kruhki so po mojem zelo dobre ideja za nekaj prigriznit. Kar se tiče priprave, je najboljši francoski kruh.
Lahko ga namažeš z maslom, majonezo, ribjim namazom. Jaz ti svetujem različne okuse. Sirovi z jajčkom, potem s kakšnimi salamami in tunini. Za dekoracijo so luštne olive z rdečo papriko, jih lepo narežeš na kolobarčke, pa obvezno kakšen listek peteršilja daj na njih, pa pod vsakega prtiček, da lahko vred z prtičkom dvigneš s pladnja. Pa nič kruha se ne sme videti, ves mora biti obložen.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

28.10.2005, 10:55

clock-img

Anonimen

Recept za popečene obložene kruhke:

Nadev:
poljubne količine
-sira,
-slanih gobic,
-koruze,
-na kockice narezane poli (ali katerekoli salame),
-majoneza,
-senf,
-bazilika,
-origano.
Vse zmešaš, naložiš (ne preveč) na toaste, prej segreješ pečico na 200°C, nastaviš, da peče spodaj in zgoraj, kruhke naložiš v pekač in daš v pečico, dokler se sir na razpusti. Sicer je res, da je ULTRA kalorično, ampak dobro za dol past user posted image user posted image user posted image

Če bo katera poskusila, naj mi javi uspeh in zadovoljstvo!

Pa lep pozdrav,
S.

clock-img

28.10.2005, 14:06

clock-img

Urša

pencil-img

4648

LAAAAAAAAAAAAAAAČNA!!!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem