za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Kako jih ve pripravite?A iz francoske al katerega kruha? pa še eno vprašanje a bodo vredu za postreči za 1.roj.dan,pa mal za prigriznt pa tortica no predlagite mi mal,sem čist brez idej
lp,Cinci
_____________________________
Zvezdica Neja 3.11.04 Sonček Andraž 19.12.05
27.10.2005, 23:18
Twetty
118
Js kruhek namažem z maslom al pa zelenjavnim namazom,salamo po želji,rezino svežega paradižnika,po vrhu pa sir in baziliko.Spečem po občutku v pečici,da se sir raztopi in njami.Aja,obložim toast.Pripravim si že prej,ko pa potrebujem,vržem v pečico za par min.
27.10.2005, 23:48
Anonimen
Jaz pa delam takole:
kruhke uporabim od francoske štruce ali pa toaste. Eno plast kruhka namažem z margarino, drugo plast na hitro namočim v mrzlo mleko. Kruhke položim na pekač z margarinino stranjo navzdol, da se ne zažgejo. Pripravim nadev: na koščke narežem šunko, dodam nariban sir, kislo smetano, jajce, vegeto. Zmešam vse skupaj. Z žlico nadevam na kruhke in dam peči v pečico, da se sir lepo raztopi. Mnjami, je to dobro.
In ja, če boste praznovali doma, so tile obloženi kruhki odlična ideja.
27.10.2005, 23:55
BARBARA R.
1706
Lahko bi iz listnatega testa spekla žepke povnjene z različnimi nadevi. Ali pa kar prazne in jih kasneje polniš. Morda vam bi ustrezala panirana polenta. Jo prej skuhaš in strseš na pladen, da se ohladi. Narežeš na koščke, na njih položiš rezino sira, spaniraš in ocvreš. Pa česnov kruh.Francoska štruca polnjena z zeliščnim maslom in česnom. In zapečena.
28.10.2005, 07:24
darjatimci
1828
Največkrat iz francoske in iz raznih zrnatih štručk ter toasta,za namaze in nadeve pa po okusu za otroke malo drugače kot odrasle.
28.10.2005, 07:26
muki1
7193
Obloženi kruhki so po mojem zelo dobre ideja za nekaj prigriznit. Kar se tiče priprave, je najboljši francoski kruh. Lahko ga namažeš z maslom, majonezo, ribjim namazom. Jaz ti svetujem različne okuse. Sirovi z jajčkom, potem s kakšnimi salamami in tunini. Za dekoracijo so luštne olive z rdečo papriko, jih lepo narežeš na kolobarčke, pa obvezno kakšen listek peteršilja daj na njih, pa pod vsakega prtiček, da lahko vred z prtičkom dvigneš s pladnja. Pa nič kruha se ne sme videti, ves mora biti obložen.
_____________________________
Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
28.10.2005, 10:55
Anonimen
Recept za popečene obložene kruhke:
Nadev: poljubne količine -sira, -slanih gobic, -koruze, -na kockice narezane poli (ali katerekoli salame), -majoneza, -senf, -bazilika, -origano. Vse zmešaš, naložiš (ne preveč) na toaste, prej segreješ pečico na 200°C, nastaviš, da peče spodaj in zgoraj, kruhke naložiš v pekač in daš v pečico, dokler se sir na razpusti. Sicer je res, da je ULTRA kalorično, ampak dobro za dol past
Če bo katera poskusila, naj mi javi uspeh in zadovoljstvo!