cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obletnici

clock-img

24.12.2006, 21:53

clock-img

tintara

pencil-img

871

Tole sporocilo je namenjeno vam, ki ravno na novo prebolevate zalostne izkusnje.
Ravno leto dni nazaj, sem se namesto na polnocnico odpravila v KC zaradi krvavitve in takrat je bilo nase srece konec. Mislila sem si, da bom od zdaj naprej sovrazila Bozice. Danes in tudi ze par dni prej, me boli srce, nisem cisto prava, a vseeno. Nekako je slo mimo, pomagala mi je seveda predvsem nova nosecnost.
In tako ravno danes mineva en mesec, od kar sem zopet ponosna in srecna mamica. Vem, da obeh ne bi mogla imeti hkrati in si ne predstavljam zivljenja brez zdajsnjega dojancka, a vseeno ga pogresam. Ravnokar sem mu prizgala svecko in malo pojokala.

Punce, vem, da je tezko, a nekako se preboli oz vsaj zivi naprej. Hotela sem vam le sporociti, da ne obupajte, in zazeleti lepe naslednje nosecnosti. Naj jih bo cim vec, Tina

Pa vesel Bozic, kljub vsemu.

clock-img

25.12.2006, 10:07

clock-img

arielca

pencil-img

2312

user posted image  zate in tudi tebi in vsem tvojim želim lep božični dan!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

25.12.2006, 11:28

clock-img

krapec izidor

pencil-img

3

upam da bo vse vredu s tabo in tvojo pikico.pa da ti bo tokrat uspelo.drzim ti pesti.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem