cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

oblekca za najstnico... za potep po Španiji

clock-img

22.12.2010, 21:47

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Rabim eno malo pomoč.... nečakinja  (15 in nekaj malega čez) gre aprila s šolo na izmenjavo dijakov v Španijo. Za božično darilo si je žaželela oblekco (ali pač nekaj) kar bi lahko tam nosila, da bi bila bolj "in". Jaz sem itak antitalent za modo, sto let za leseno žlicouser posted image , meni so čist ok kavbojke in puloveruser posted image , rada pa bi jo obdarila, ker je res zlata punca in mi ogromno pomaga. Prosim za kake slikce kaj taki mladi nosijo, kaj bi bilo "primerno" za Španijo.... help!

pa hvalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.12.2010, 21:50

clock-img

Anonimen

Darilni bon za Zaro - in si spomladi kupi, kar ji je všeč, saj aprila ne bo ravno vreme za zimske oblekice...

clock-img

22.12.2010, 22:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.12.2010, 08:02

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Toel z DB je sicer fajn, ampak osebno ne maram daril pod smrekco v obliki bona. Kaj pa, če greš sama v Zaro in naj ti prodajalka nekaj skombinira, al pa desigualove cunjice so meni ful fajn odštekane, al pa kak benetton?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem