cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obleka za krst

clock-img

29.03.2006, 09:51

clock-img

golob

pencil-img

69

Živjo!
A mi katera svetuje, kaj je oblekla svojemu fantku za krst?
Oz. kje oz. kam je šla sploh iskat cunjice...
Hvala in lp!

clock-img

29.03.2006, 10:44

clock-img

Anonimen

Tudi jaz se tukaj prislinila, namreč imam enako vprašanje. Mi imamo krst čez 2,5-3 mesece.

clock-img

29.03.2006, 10:53

clock-img

muc muc

pencil-img

60

Mi smo imeli pred enim mescom krst. Pri nas je tako, da sploh ni potrebno več, da so otroci v tistih belih oblekicah. Naš je mel oblečeno belo srajčko, hlače na naramnice (t. modre, brušen žamet), t. modre čeveljčke in ker je bilo pa še takrat mrzlo, pa je imel še čez bel pajac in belo kapo.

Lep pozdrav

clock-img

29.03.2006, 10:56

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Če je nujno da je v posebnih cunjicah, potem priporočam Mothercare (Emporium). Drugače je bil pa tudi naš oblečen v take stvari, ki so bile še potem uporabne - rjave hlače, bel bodi, rjavo majčko - potem pa v belem žaklju. V glavnem...smo potem še vse ponosili.

clock-img

29.03.2006, 13:27

clock-img

Anonimen

Mi bomo pa imeli krst v jeansu!
Naša bejba bo imela jeans krilce, pa roza bodi, pa tut povabljenci bodo v jeansu, ker gremo potem na en fleten piknik z čevapčiči, pa perutničkamiuser posted image
Bomo bli mal modern. Upam da župnika ne bo kap ko nas bo videl kavbojceuser posted image

Sicer pa smo povabljencem na vabila napisal-OBVEZEN JEANS!

clock-img

29.03.2006, 13:47

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mi smo imeli krst januarja, ko je bilo zunaj fajn pod minus. Sem vprašala župnika, kako mora biti oblečen, pa je rekel, tako da ga ne zebe, pa zraven umiral od smeha. Rekel je samo, naj ima mo s seboj al dekco ali pa prtiček v belem, obleka pa čisto po želji. No, na koncu smo šli v zimskem pajacu.user posted image

clock-img

29.03.2006, 14:17

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem si za mojega sposodila oblekico v poročnem salonu - kot za punčke dolga, bela oblekica, le dodatki (trakci) so modri. Lahko dam sliko v album, če želiš videt. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.03.2006, 15:07

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: tasaz
pa prtiček v belem, obleka pa čisto po želji.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem