Punce hvala za vaše izkušnje. Pri meni je situacija taka, da si jaz dejansko želim imeti poročno obleko, tako lepo iz salona, ampak, denarja imava pa bolj malo, saj na veliko šparava za stanovanje, ker sva že malo »v letih« in je treba letos speljat poroko, nakup stanovanja, pa še nekje vmes dudo naredit ;)))
Zato je tudi poroka zelo majhna. Če bi bilo po najino bi imela konkretno žurko, ampak si je trenutno ne moreva privoščiti, in sva razmišljala, da bi tokrat bilo le za družino, prijatelje bi pa potem povabila, ko se nekam vseliva, na piknik.
Jančika hvala za idejo z oblekco iz Zare ali kaj takega. Pravi kostum se je tudi meni zdel kr resen, sam vem, da to bi lahko v službi »ponucala«, če pač ne bi bil preveč »bleščav«. Ker sem sedaj dobila fotografije iz dvojnih takih porok in sta bila kostima iz takega blaga (tko belo svetleče) da jaz tega v službo nebi mogla nosit.
Water lily (btw jaz tudi obožujem šmarnice ;)) kaj pa je imel tvoj oblečeno če ne obleke? Ker moj bi šou najraje kr v kavbojkah. No in tudi zaradi tega, ne moram jaz zraven skakljati v krinolini.
Kako pa v zlatarni lahko kupiš »poročni prstan«, ki ni »potočni prstan«? Vsaj jaz še nisem vidla, da bi imeli »rinke«, kje drugje razstavljene kot v vse skupaj v »kotičku s poročnimi prstani«.
Mah po eni strani bi raje vseskupaj prestavila na kasneje, ko bova imela kaj več denarja, samo po drugi strani, se mi zdi, da potem se nikoli ne bova k poroki spravila (ko bova že nekje skupaj živela na svojem in ko bojo otroci). Po tretji strani pa mi ta domek toliko pomeni, da sem se pogojno pripravljena odpovedati poročni obleki, ampak me je »strah«, da mi bo enkrat kasneje žal.
Ljupka hvala za lepe želje.