cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obhajilo

clock-img

17.03.2006, 13:47

clock-img

Anonimen

Pozdrav!
V aprilu imamo obhajilo, pa ne vem kaj bi oblekla.
Če imate kakšne ideje mi prosim javiate. Ne vem ali ki kostim; hlače, krilo. Nimam pojma niti v kakšni barvi. Seveda je za v cerkev treba kaj spodobnega.user posted image  Hvala za vaše ideje.user posted image

clock-img

17.03.2006, 14:52

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Glede na vreme je dobro, da imaš v rezervi kak tanjši plašč, spodaj pa lahko oblečeš kostim ali krilo in kako bluzico. Jaz zase vem, da ne bi kupovala nič novega ampak bi verjetno oblekla črne hlače in kak lušten puloverček ali pa majčko s 3/4 rokavi in jopico čez + plašč ali jakno.

Ne kompliciraj...

< Sporočilo je popravil puncica -- 20.3.2006 7:49:00 >

clock-img

17.03.2006, 17:06

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Obleči v čemer se boš dobro počutila. Ali je to kostim ali pa kaj drugega (kot je že predlagala ančkabančka ali kaj podobnega). Mogoče kavbojke nebi bile ravno primerne, drugače pa, .... kot te je volja.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem