cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obarvano perilo

clock-img

10.11.2005, 14:04

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Zgodila se mi je neljuba nesreča in sem si v pranju uničila hlače. Zgleda, da je med svetlo perilo zašlo nekaj temnega (nimam pojma kajuser posted image ) in modro obarvalo bež žametne hlačeuser posted image - samo po eni hlačnici.
Kaj naj sedaj naredim z hlačami? A obstaja kakšno čistilo, ki bi razbarvalo obarvano, pri tem pa ne uničilo celih hlač? Prosim za kakšen dober nasvet.
Hvala!

Žalostna Boni

clock-img

10.11.2005, 14:44

clock-img

Spark

pencil-img

1863

baje daš takoj še enkrat prat in daš zraven praška sodo bikarbono. Nisem pa nikoli probala.
sem pa moževo bombažno bež majico zafarbala, pa sem jo dala kar takoj kuhat, pa je bilo vse ok.

clock-img

10.11.2005, 21:35

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

V trgovini kupi razbarvilo K2r. Pri meni je že učinkovalo.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

10.11.2005, 21:39

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Meni so se bele cunje malo na roza obarvale, kar enakomerno, sploh ni bilo slabo. Vseeno sem samo bele cunje dala še enkrat prati in vsa roza je izginila.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

10.11.2005, 22:12

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Ne vem, kako na obarvano perilo učinkuje,ampak za madeže na barvnih cunjah je enkraten Vanish Oxi-Action. Če ti še ni uspelo zrihtat hlač, poiskusi še tole.

clock-img

11.11.2005, 19:49

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Vanish ni nič pomagal. Baje pa imajo v Mulerju neki za razbarvanje (mogoče celo K2r) in bom šla jutri kupiti. Res upam, da bo pomagalo.

Boni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem