cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

obarvano perilo

clock-img

26.09.2005, 17:35

clock-img

india

pencil-img

5342

V stroj belega perila se mi je prikradel zeleni prtiček ter na nesrečo obarval mamino spodnje perilo na svetlo zeleno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj mi je storiti???user posted image user posted image Help! Mam prihaja jutri iz bolnice in moram situacijo čimprej rešiti!!!!!

clock-img

26.09.2005, 17:38

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

TAKOJ ampak res TAKOJ še preden daš cunje iz stroja, jih takoj še enkrat operi, pomožnosti daj zraven kakšen veniš. Meni se je tako vse nazaj razbarvalo, ko sem med belo perilo dala eno roza majico.user posted image

clock-img

26.09.2005, 17:40

clock-img

india

pencil-img

5342

Baguška, naredila sem tudi že to, amapk brez vaniša,...drvim v trgovino in ga kupim, pa potem molimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2005, 17:41

clock-img

paris

pencil-img

1304

Hojla Miška!
Zdajle takoj zbaši cunje nazaj v stroj, dodaj Vanish in še enkrat operi! Bi moralo pomagati!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

26.09.2005, 17:43

clock-img

paris

pencil-img

1304

Baguška- pa si me prehitela!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

26.09.2005, 18:12

clock-img

india

pencil-img

5342

Sem dala najprej v Varikino, tisto ta nežno, za eno uro, zdaj pa molim! No, kupila sem pa še Vanish, prah, koliko pa naj dam tega med prašek???

Joj, v 16ih letih svojega lastnega gospodinjstva se mi to ni zgodilouser posted image , zdaj,ko pa perem mamine stvari pauser posted image user posted image

clock-img

26.09.2005, 18:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.09.2005, 18:51

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Dobi se tudi en  prašek za razbarvanje perila, samo tam moraš pa kuhat.

clock-img

26.09.2005, 18:52

clock-img

india

pencil-img

5342

Evo, sem dala prat, dodala Vanish,čeprav je že prej Varikina naredila svoje...perilo je spet belooooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem