cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ob kateri uri je CTG v Trbovljah??

clock-img

04.03.2009, 13:50

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

Mislim, da je bil včasih zjutraj od 8 do 10 ure dopoldan če se ne motimuser posted image  pa me zanima če katera ve za ziher, ker sem pozabila ginekologinjo vprašat...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

04.03.2009, 13:54

clock-img

hothien

pencil-img

137

Ja, tam nekje. Predlagam, da si najkasneje ob pol devetih, devetih tam, ker ponavadi je kar za počakat. Kasneje pa jih ne delajo več, samo pod nujno.

Do I look like I give a shit?

clock-img

04.03.2009, 14:15

clock-img

cgorjanc

pencil-img

869

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

Mislim, da je bil včasih zjutraj od 8 do 10 ure dopoldan če se ne motimuser posted image  pa me zanima če katera ve za ziher, ker sem pozabila ginekologinjo vprašat...
[/quote
Men je reko prvič g.Pogačnik,da naj pridem ob 10h,in sem pol tudi ostale ctg skoz hodla  ok.10h,res pa ob nedeljah pa ok.8h.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem