cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

občasno izbočen popek

clock-img

15.05.2015, 22:43

clock-img

stelaella

pencil-img

3

Pozdravljene!

Noseča sem 18t2d in zadnjih sedem dni opažam, da se mi popek skozi dan izbočuje, nato pa gre po parih sekundah, minutah ali urah v navaden neizbočen položaj. Je možno da je to spreminjanje popka posledica gibanja ploda? Je imela katera podobno izkušnjo/jo ima? Spodaj prilagam tudi sliko kako se spreminja.... user posted image

user posted image

clock-img

16.05.2015, 09:17

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Jojuser posted image user posted image user posted image paše zraven. Bodi mirna.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

16.05.2015, 20:04

clock-img

stelaella

pencil-img

3

Saj sem mirna user posted image zanima me samo vzrok/razlaga... Zasledila sem, da se popek pač izboči, nikjer pa da bi se kar nekaj spreminjal user posted image

clock-img

22.05.2015, 01:20

clock-img

isobel

pencil-img

289

Pred nekaj tedni sem brala na temo popka v nosečnosti, da izbočen popek pomeni, da se ti trebušne vezi razmikajo in po porodu ne bo več ravnega trebuščka, ker te vezi ostanejo potem razmaknjene za vselej. Dejansko bi morala nosečnica imeti ploščat popek, poravnan s trebuhom (tudi ne vdrt). Za koliko cm so se vezi razmaknile lahko vidiš, ko se uležeš na hrbet in se ti v predelu popka naredi rahla vboklina. Pri meni se drugace to ni dogajalo v nobeni nosečnosti, da bi enkrat bil izbočen in enkrat ne, tudi ob premikanju ploda ne. Smo si pa ženske različne z različnimi popki. user posted image Če te pa vse skupaj preveč skrbi, pa le vprašaj ginekologa(injo).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem