cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

o čem razmišljate med sexom?

clock-img

01.09.2006, 13:08

clock-img

karmy

pencil-img

2530

sm se glih spomnla na to vprašanje k mi je kolega reku da ga je bivša vprašala med sexom če je položnice plaču user posted image user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

01.09.2006, 13:09

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

hehhe, kako pa to zgleda da razmisljas med seksomuser posted image jst sam uzivamuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

01.09.2006, 13:12

clock-img

Anonimen

O, hudo. Bogi sodelavec, se je verjetno zamislil nad svojo "izvedbo" user posted image .

Mojim možgani se med seksom izklopijo user posted image user posted image user posted image . Ni časa za razmišljanje, preveč uživam.

clock-img

01.09.2006, 13:15

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mislim na to, kar delam - na sex user posted image

clock-img

01.09.2006, 13:19

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

IZVIRNO SPOROČILO: karmy

sm se glih spomnla na to vprašanje k mi je kolega reku da ga je bivša vprašala med sexom če je položnice plaču user posted image user posted image user posted image user posted image

to govori samo o tem, da je moški ne zna "dovolj zaposlit", heheheh - da ma cajt kaj takega premišljevat.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.09.2006, 15:03

clock-img

Anonimen

Po glavi mi hodi samo ena misel: " naj bo že enkrat konec - brezveze " ( nisem seksualen tip )!!

clock-img

01.09.2006, 15:04

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Ni čudno da je že BIVŠA!!user posted image user posted image user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

01.09.2006, 17:22

clock-img

Anonimen

Razmišljam o tem kako bi najdražjo zajel s polno žlico user posted image

Včasih imam res takšen občutek, da bi jo najraje pojedel...

clock-img

01.09.2006, 18:46

clock-img

Anonimen

o čem razmišljate med sexom?

O tem kaj bom drug dan kuhala. user posted image

clock-img

01.09.2006, 18:58

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Jaz sem mojemu 1x vmes rekla da morva nehat, ker dobimo v službi 2 kamijona user posted image user posted image , pa da nej me nafila ko paprikouser posted image user posted image

clock-img

01.09.2006, 19:08

clock-img

Anonimen

No ja... razmišljam pa res ne... ne moremuser posted image  Vsa pamet je takrat en štuk nižje...

clock-img

01.09.2006, 19:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.09.2006, 22:37

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz med sexom dobivam "flese" od prejsnjih sexov user posted image ...no ne vedno... vcasih razmisljam kaksna bo moja naslednja "poteza" user posted image ... vcasih popolnoma nic... vcasih, ce nisem ravno pri stvari, pomislim na kaksnega bivsega in kako je bilo z njim user posted image ... v glavnem misli se vrtijo okol sexa...

Mami, pika moja!

clock-img

02.09.2006, 00:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.09.2006, 01:00

clock-img

Anonimen

A zdej nej pa še med seksom razmišljam al kva? Že tko al tko mam pouhno betico usega, pa jo vsaj takrat mau odklopm. Ni šans, da bi takrt na karkol mislila. Me nč ne briga.

clock-img

02.09.2006, 13:59

clock-img

lu155

pencil-img

285

ja,jst pa razmišljam kak bom cunje prala,pa kok bom tla ribala,pa kako bom okna pomivala.
MAH LEPO VAS PROSIM!!!!!!!!
TA FORUM JE DA SE POGOVARJAMO O OTROCIH IN DRUŽISKIH STVAREH!!!!
NIČ NIMAMO PROTI SPOLNOSTI
SAM A RES NIMATE NIČ DRUZGA ZA DELAT KOT PA SPRAŠVAT LJUDI KAJ MISLIJO KO SEKSAJO!!!!!!!
MISLEM  hudoooo!user posted image
VALDA DA VSAK ČLOVEK SE V TEM SPROSTI IN UŽIVA!

trinika&tomaž sončka moja

clock-img

02.09.2006, 14:06

clock-img

tatam

pencil-img

1230

VALDA DA VSAK ČLOVEK SE V TEM SPROSTI IN UŽIVA!

Al pa tudi ne,če malo prebereš prejšnje poste!!!

clock-img

02.09.2006, 15:24

clock-img

Anonimen

pardon, ampak pri vseh temah brez posebne paonte za ta forum se mi ta niti ne zdi tak slaba.
Sama se namreč večkrat zalotim da mi uide "tekočina" kot en curek, pa včasih tazmišlam kok da mi ne bi... user posted image

A je imela še kater to izkušnjo?

clock-img

02.09.2006, 21:14

clock-img

Anonimen

Dober je!! user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem