cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

očetovstvo

clock-img

16.12.2009, 10:25

clock-img

teja28

pencil-img

236

kako je s priznanjem očetovstva v izvenzakonski skupnosti mi je jasno, kako pa je s tem, če sta starša poročena? V tem primeru ni potrebno očetovstva urejati na CSD, ali pač?

clock-img

16.12.2009, 10:26

clock-img

Anonimen

ni treba

clock-img

16.12.2009, 10:27

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Seveda ne - samo v porodnišnici poveš ime očeta (moža), da ga vpišejo v rojstni list in je to to.

clock-img

16.12.2009, 10:30

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

V primeru, da sta poročena, ni treba priznavat očetovstva.

Vkolikor pa nista, pa je potrebno. Sicer je že 7 let odkar sem sama rodila in lahko da se je kaj spremenilo, ampak midva sva šla pred porodom na upravno enoto k matičarki in je podpisal izjavo, to sva priložila v porodnišnici in sva dobila rojstni list že s pravimi podatki. Od kolegice pa je partner otroka priznal po porodu in je prvi rojstni list bil še brez vpisanega očeta in sta šla na upravno enoto, priznala in podpisala in do jima takoj izdali nov rojstni list z očetovimi podatki.

lp

clock-img

16.12.2009, 12:45

clock-img

mini86

pencil-img

6050

mojcaziga-ja še zmeraj je tako, greš na UE na tobačno in podpiše priznanje očetovstva ki ga priložiš v porodnišnici ko pride matičarka..to je to

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

16.12.2009, 14:32

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

To lahko uredita tudi na CSD, npr. ko urejas zadeve za porodnisko.

clock-img

16.12.2009, 14:38

clock-img

mini86

pencil-img

6050

men so pa rekl da ne morš da morš jt na tobačno..men je blo itak vseen k sm itak mela pol csd na viču 

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

16.12.2009, 15:37

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Res nisem tega urejala v LJ, ampak vseeno...pri nas je CSD v isti stavbi kot upravna enota in celo sama referentka na CSD je predlagala, da to urediva cim prej kar pri njej. Drugace pa sem tudi jaz ze enkrat dobila kr ene cudne informacije na Vicu user posted image , pa je bilo treba malo urgirat, potem pa so malo bolje prebrali zakonodajo.

clock-img

16.12.2009, 20:53

clock-img

urška

pencil-img

3136

če si poročena ne rabi mož nič podpisovat. je bilo pa včasih potrebno s sabo v P prinest poročni list.

clock-img

16.12.2009, 21:09

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: urška
je bilo pa včasih potrebno s sabo v P prinest poročni list.

Jaz sem ga 1. nesla, ker sem nekje prebrala, da naj bi ga imela zraven, pa me ni nihče nič vprašal zanj, tako da ga drugič nisem več vlačila s sabo.

clock-img

17.12.2009, 00:33

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: urška
je bilo pa včasih potrebno s sabo v P prinest poročni list.

Jaz sem ga 1. nesla, ker sem nekje prebrala, da naj bi ga imela zraven, pa me ni nihče nič vprašal zanj, tako da ga drugič nisem več vlačila s sabo.

hehe jst tud

sem ugotovila, kok enih butastih prebereš, namest de bi mal vprašou, kaj je v praksi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem