cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

očala in vozniški izpit

clock-img

30.08.2011, 13:50

clock-img

anja34

pencil-img

20

Ko sem opravila izpit pri 18-ih letih sem še dobro videla in tudi zdravniški izpit opravila brez problema. sedaj pa se mi je vid poslabšal in stalno nosim očala. sedaj me zanima ali je potrebno v izpit vpisati da vozim z očali ali ne?

clock-img

30.08.2011, 13:56

clock-img

katy83

pencil-img

6488

že imaš novo vozniško? kartico? če ne, pač pusti, pa si potem to skupaj porihtaj, če hočeš...ampak potem je možno, da boš morala vsakih 5 let hodit na zdravniški pregleduser posted image
Vsaj jaz imam tako, sicer ne zaradi očal, ampak mislim, da je podobno. Nisem pa ziher.

clock-img

30.08.2011, 14:43

clock-img

asso

pencil-img

3700

Pri meni je podobno... pa se ne obremenjujem. če mi bodo kdaj kaj policaji rekli zakaj nimam očal na sliki jim bom rekla, da če ne vejo, da so sedaj očala moderna :) in da jih imam zaradi mode, ne zaradi nevidnosti :)

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

30.08.2011, 15:46

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: asso

Pri meni je podobno... pa se ne obremenjujem. če mi bodo kdaj kaj policaji rekli zakaj nimam očal na sliki jim bom rekla, da če ne vejo, da so sedaj očala moderna :) in da jih imam zaradi mode, ne zaradi nevidnosti :)

Oni pa ti bodo odgovorili, da če ne veš, da je sedaj moderno, da ti napišejo kazen ... user posted image

clock-img

30.08.2011, 15:52

clock-img

petea

pencil-img

5336

Če nosiš med vožnjo dioptrijska očala, jih moraš imeti vpisana tudi v vozniški.

Se pa v naslednjih mesecih ob uvajanju vozniških v obliki kartic nekaj spet spreminja zakon glede tega, da bo potrebno na vsakih 10 let delati zdravniške preglede, ki bodo pogoj, da ti izdajo novo vozniško kartico.

clock-img

30.08.2011, 20:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.08.2011, 21:17

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

NIsem še slišala, da bi komu težili, ker bi vozil z očali pa jih nima vpisanih v vozniško. To pa bi res bila zajebancija. Ne vem no, pomojem pa take barabe policisti vendarle niso.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

30.08.2011, 21:24

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Kot so ti svetovali, reces da imas ocala kot modni dodatek.

clock-img

31.08.2011, 07:54

clock-img

november2010

pencil-img

706

jaz nosim očala že odkar vem sama zase a so mi jih po nekem čudnem naključju pozabili vpisati v vozniško.... v 10 letih odkar imam izpit še nisem imela nobenih problemiv zarad tega, pa se mi tudi ne zdi taka zadeva da bi lahko okrog nje kaj hudo komlicirali

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

clock-img

01.09.2011, 11:29

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Meni je pisalo 'vozi z očali'. Pa so me enkrat ustavli, itak, mela sem leče. Mi je rekel zakaj ne vozim z očali, pa sem sam pač rekla da zato ker imam leče. Ni več nič komentiral. So mi pa naslednjič vpisali v vozniško tudi leče.

clock-img

11.10.2011, 07:45

clock-img

zdravjeplus

pencil-img

16

IZVIRNO SPOROČILO: anja34

Ko sem opravila izpit pri 18-ih letih sem še dobro videla in tudi zdravniški izpit opravila brez problema. sedaj pa se mi je vid poslabšal in stalno nosim očala. sedaj me zanima ali je potrebno v izpit vpisati da vozim z očali ali ne?

Najboljše, da si nabaviš kakšna poceni očala in jih imaš stalno v avtu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem