cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nulta cona v hladilniku

clock-img

22.02.2011, 10:00

clock-img

livia

pencil-img

2395

Imam Elektroluxov hladilnik, star 3 leta. Večino zelenjave in mesa shranim v nulto cono, me pa moti, da je zadnje leto začela hrana notri zmrzovat. Prej ni nikoli. Kdo ve kaj bi lahko bil razlog?

clock-img

22.02.2011, 10:23

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Sicer imava bolj navaden hladilnik, ampak nama začne zmrzovat, če se zabaše una cevčica za odtekanje kondenza.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

22.02.2011, 11:28

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js mam tud hladilnik z nulto cono pa mi sm pa tja rahlo zamrzne korenje..pri drugih pa ne..aja pa včasih se paradižnik čudno reže kot bi bil rahlo zamrznjen..

uporabljam pa ta predal izključno za zelenjavo..

a ti to zlo zmrzne..ker men niti ne pa me ne moti

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

22.02.2011, 11:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.02.2011, 11:36

clock-img

mini86

pencil-img

6050

js neuser posted image
mam skos na isto razen ko gremo na dopust damo na dežniček-dopustniški programuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem