cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nulta cona

clock-img

03.05.2007, 17:43

clock-img

makica

pencil-img

372

Kupujem nov hladilnik z zamrzovalnikom. Imela sem ogledanega enega od Boscha, ki pa nima nulte cone. Sedaj pa se navdušujem nad Electroluxovim modelom, ki jo ima. Glede na to, da je razlika v ceni vsaj 200€ me zanima ali ste z nulto cono zadovoljne. Če je to zelo uporabna stvar mi ni težko odšteti več, ker ne menjaš hladilnika vsako leto. Prosim vse uporabnice nulte cone za nasvet.

Hvala

clock-img

03.05.2007, 17:45

clock-img

rija

pencil-img

15589

kaj pa to sploh jeuser posted image

...vox populi...

clock-img

03.05.2007, 17:51

clock-img

makica

pencil-img

372

V teoriji je to:
Sveža ali nulta cona je predal v hladilniku, kjer je temperatura malo nad 0oC, zato se čas hranjenja
živil, predvsem sadja, zelenjave in mesa podaljšuje. Hladilnik opremljen z nulto cono vam
omogoča, da redkeje kupujete večje količine hrane in jo brez nepotrebnega zamrzovanja ohranite
dalj časa sveže.

Mene pa zanima ali se v praksi obnese.

clock-img

03.05.2007, 17:56

clock-img

rija

pencil-img

15589

ja, seveda mam.....pa še nek regulator je gor..... ampak ne vem, če je tam glih blizu ničle....če imam nastavljeno temperaturo na 5 stopinj, dvomim, da je tam hladneje....user posted image

če se obnese user posted image

to pa ne vem. ker mi vedno vse zagnije not....ker preveč nakupim, jemo pa itak pri mami user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

03.05.2007, 18:37

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

user posted image Ja mi imamo to doma - pri mojih starših, in je mami zelo zadovoljna. Jaz se tudi še odločam pri nakupu hladilnika, bom pa verjetno vzela Elektroluxa, ki ima v sebi še vodni filter Brita, ker pijemo vodo samo še iz tega. Sicer sva gledala Boscha, pa mi je ta bolj všeč user posted image  in dam raje malo več denarja,..

Imejmo se radi

clock-img

03.05.2007, 18:37

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

baje da ima večina hladilnikov te "dodatne storitve", samo eni to napišejo, drugi pa ne...tako da preveri. Pa še ponavadi je vse to bolj nakladanje kot ne.

clock-img

03.05.2007, 19:00

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Mi imamo, pa je veseeno, če ne bi imeli, ker je itak vedno premajhen frižider za vse, kar bi mi not spravili radi, potem pa mečemo reči ravno kamor pride. POkvari se nam ne kaj dosti reči, ker vse sproti pojemo. V resnici tega ne bi potrebovali, je vseeno. Kupili smo največjega od normalno dragih hladilnikov, pa je vendarle čist premajhen, to je edino, kar  mu manjka. Nulta cona? Nam brez veze.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem