cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nuhalna - rezultat+slikica

clock-img

29.06.2005, 14:36

clock-img

mojca*

pencil-img

533

sem danes bila in nisem dobila slikice....tako sem žalostna, nisem vedela, da moram posebej rečt, sem mislila da kar vsaka dobi avtomatično.
rezultat meritve pa je 1,5 mm, to je baje o.k.
pa vaše izkušnje?
kdaj pa je pri rednem pregledu spet kak UZ? prvega sem imela pri 9 tednih, zdaj sem pa 12. da bi tam rekla za slikico...
lp
:nosecka:

clock-img

29.06.2005, 14:54

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, na žalost moraš res skoraj povsod rečt za slikico.

Naslednji UZ, če je drugače vse vredu, je nekje od 20. do 24. tedna, ko se opravi morfologija.

LP,
Mojca:nosecka:

clock-img

29.06.2005, 15:56

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

A je G naredil slikice za kartoteko? Če jih je, lahko prosiš, če lahko da kakšno vsaj sfotokopirat, da boš imela za spomin.

A je bil tvoj :love: zraven?

1,5 je super rezultat!

clock-img

29.06.2005, 16:15

clock-img

Anonimen

1,5 rezultat sam po sebi ne pove veliko. Treba je dodati še starost matere, pa ne vem kaj še neki, eno dolžino, da se izračuna tveganje za DS.

clock-img

29.06.2005, 17:12

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Mojca, razultat je super. Slikce pa redko kje dobiš.

clock-img

29.06.2005, 20:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.06.2005, 20:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.06.2005, 11:09

clock-img

gramec

pencil-img

54

Jaz pa nisem čisto nič rekla za slikco in sem jih dobila kar 4 :):). Je bila zdravnica tako navdušena nad najino bebiko, da ga je kr fotkala in fotkala :).
Nasplošno sem bila zelo zelo zadovoljna z razlago. Sva bila z mojim skoraj pol ure notri.

Rezultat imas OK, moj je bil 1,2 (mislim, da je to debelina kozne gube na vratu, če se ne motim) pol so pa se vse ostale meritve. Na koncu sem dobila se izvid oz. tisti izpis o tveganju.

Naslednji UZ bos imela od nekje 20. tedna dalje. Vsaj jaz ga imam.

lp

clock-img

30.06.2005, 12:23

clock-img

simonas

pencil-img

887

Jaz še nisem imela NS, pa upam, da bom slikico dobila.

Drugače pa sem imela že 3 x UZ in imam že 2 slikici, naslednji UZ pa mislim, da imam spet v 13. tednu pri pregledu pri moji G. Mene pa že malo skrbi, da jih imam preveč.

Simona

clock-img

01.07.2005, 15:59

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Še to sem pozabla povedat. Jaz sem šla na nuhalno k moji G v privat ordinacijo. Hja, tam je pa čisto druga klima:zmeden2:, pa tudi slikco dobiš samoumevno.

Pri rednih UZ pa je drugače:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem