cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

novo dekle na forumu

clock-img

28.01.2006, 11:43

clock-img

Anonimen

Punce pozdravljene!

Že nekaj časa prebiram vaše pogovore in mnenja in sedaj sem se odločila, da vam tudi jaz napišem mojo nesrečno situacijo z upanjem, da me boste sprejele medse in podale kaksno mnenje.
Stara sem 25 let. Pred štirimi leti  so mi na jajčniku ugotovili "vodeno" cisto katero so mi z laparoskopijo tudi odstranili in po koncu operacije povedali točno tole:"po naravni poti ne boste zanosila!!..poleg posega ciste smo vam odstranili tudi zarastline" to je bilo vse kar sem "dobila" iz ust predstojnika gin. v Celju!!!! Pri svojih 21-ih letih me je ta novica razburila vendar se takrat nisem niti upala pomisliti na probleme, ki pridejo s tem in sem  to potlačila v sebi. Sedaj 4 leta po tem si s partnerjem najbolj na svetu želiva otročička.
Sedaj se začenja najina borba za uspeh...dragi je prestal že spermiogram in čakava na rezultate. Ne vem kaj me čaka...strah me je čeprav nikoli ne bom izgubila upanja in bom vedno želela in sanjala. V ponedeljek imam drugi pregled pri G. in takrat bom videla kako in kaj. Opcija jo ponovna laparaskopija katere se bojim saj je bilo prvič zame zelo hudo, vendar bom storila in prenesla vse.

clock-img

28.01.2006, 12:06

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image dobrodošla in držim pesti za vaju.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

28.01.2006, 12:09

clock-img

Anonimen

Koda, najlepša hvala!

clock-img

28.01.2006, 12:59

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Dobrodošla poopsie! Po tem kar si napisala sta na začetku poti do otročka in edino, kar ti lahko svetujem je, da se prepusti... To kar so ti rekli pred 4 leti pozabi, poslušaj jih sedaj in nikar ne obupuj...

Srečno!user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

28.01.2006, 13:09

clock-img

Anonimen

Hvala za lepe besede in pozitivne misli. Vem, da moram pozabiti na vse kar je bilo prej ampak je težko, ker mi je bilo vse povedano na tako neoseben in hladen način ampak jst si ne bom pustila, da me to potre...pozitiva!!!
Se oglasim, po pregledu in se veselim ponovnega snidenja oz. "branja" z vami.

Papa in še 1x hvala!

clock-img

28.01.2006, 20:33

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Dobrodošla. user posted image
Upam in držim pesti za vajino pikico. Da vama uspe.

clock-img

28.01.2006, 20:37

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Poopsie dobrodošla!!!!

Tudi jaz držim pesti in srčno upam da vama uspe !!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

28.01.2006, 20:56

clock-img

ona78

pencil-img

373

user posted image user posted image  dobrodošla user posted image user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem