cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

novalac ac1

clock-img

30.11.2005, 09:22

clock-img

MIN

pencil-img

177

kot že naslov pove,a je katera svojemu malčku dajala to hrano kako se je obneslo je bilo kaj bolje?namreč moja sončica ima take krče,da mi edino še to preostane da probam. v kolikem času se je pokazala ta razlika-približno.namreč  veliko je te hrane pa sem slišala da je ta res o.k.sem že čist obupana,tako jo zvija da še jesti noče tako kot mora.hvala vsem

clock-img

30.11.2005, 10:09

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Hy,

 
moja malčica je prvo pila Actamil: krči čez cel dan, po novolacu je bila hudo zaprta in krči niso minili, vstrajala sem en teden potem sem prešla na Hipp1 od nemškega proizvajlca (dobi se samo v Mullerju) in kakanje se je uredilo, krčev malo manj, pri cca 2 mesecih so krči minili.
 
Veliko sreče,
 
Lp Tia74

clock-img

30.11.2005, 10:50

clock-img

morskadeklica

pencil-img

891

Mi smo na začetku imeli aptamil, nato pa smo zaradi krčev prešli na novalac ac1. Uporabljali smo ga do 5m, zdaj imamo dvojko. Jaz sem zadovoljna-zelo.

_____________________________

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

clock-img

30.11.2005, 11:50

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Mi smo od začetka uporabljali Novalac. Krči so bili vseeno. Teden nazaj pa smo prešli na Bebo, pa je malo bolje. Ne vem, a je že čas takšen ali je od mleka. Stari smo pa 2 meseca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem