cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nov zakon in OD

clock-img

07.01.2014, 13:13

clock-img

baby22

pencil-img

198

Še nekaj me zanima,
kako je sedaj z novim zakonom in OD, ko naj bi se upoštevalo dejansko stanje, sem brez zaposlitve in že 1 leto na zavodu. po novem zakonu bi dobila kar za 100% več OD,saj so mi ga z prejšnjo odločbo precej zmanjšali.
zdaj pa ne vem ali lahko na novo vložim vlogo, ali kaj user posted image

hvala za odgovor in lep dan vam želim

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

clock-img

07.01.2014, 13:21

clock-img

petea

pencil-img

5336

mislim, da uveljavitev novega zakona ne bo dovolj, da ti bodo spremenili višino OD; verjetno bo potrebno počakati, da ti poteče veljavna odločba oz. da pride v vaši družini do katere izmed sprememb, ki so pogoj za nov izračun OD

še vedno pa je bolje dati vlogo, pa jo dobiti zavrnjeno, kot pa je ne dati, pa ostati brez pripadajočih transferjev

clock-img

07.01.2014, 13:26

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

ali ti je že poteklo nadomestilo na zavodu? Po starem zakonu je bilo tako, da ko ti je nadomestilo poteklo, si dala spremembo in so na novo spisali odločbo o OD. Če ga ne prejemaš več in še nisi dala spremembe, pojdi to takoj uredit na CSD. Kakor je napisala petea, je bolje da ti zavrnejo novo vlogo, če pa že izpolnjuješ pogoje, ti bodo izdali novo in bo bolj ugodno zate.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem