cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nov zakon- komunalni prispevek

clock-img

16.05.2007, 11:28

clock-img

Anonimen

A katera ve kako je s tem? Ravno so me klicali iz občine, da ne morejo več zaračunati po starem zakonu, ampak že po novem (zato je tudi tok časa trajalo). Kaj je sprememba??

Gre se za plačilo komunalnega prispevka za nadomestno gradnjo.

clock-img

16.05.2007, 11:49

clock-img

Anonimen

o pa tudi mene zanima.Zat,ker mi je sosed,ki pravkar zbira papirje za gradnjo omenil,da,če bi mi hoteli nad garažo dvignit še eno zgradbo-nadgradit bi morali tudi plačat komunalni prispevek,tako kot oni za novogradnjouser posted image
11.tisoč eurou za kaj,pri milem bogu,ko pa nimamo zaselka komunalno oskrbljenega,imamo greznice.Voda je pa že tako in tako,pa elektrika tudi v hiši.Nič ne kapiram,le to,da bi občine čim več dnarja pkradle.user posted image

clock-img

16.05.2007, 13:00

clock-img

Anonimen

po prejšnjem zakonu je blo tko: midva boma mogla plačat sam za tok kvadratov, kolikor bo novogradnja večja od prejšnje. dejansko bova plačala sam razliko med prejšnjim in zdejšnjim objektom.. Ampak me mal skrbi, da ni to ravno kaj omenjeno v tem novem zakonu..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem