cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosilci za police

clock-img

21.02.2012, 22:01

clock-img

khurde

pencil-img

2724

iščem nosilce, ki so, ko se jih namontira, v obliki črke L in ne v tej obliki Г. a jih je kdo kje videl oz. a kdo pozna koga, ki jih dela?

If you're too open-minded, your brain will fall out.

clock-img

22.02.2012, 07:36

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Sicer mi sploh ni jasno, kaj sprašuješ, si ne znam predstavljat. Vem kakšnih nočeš imet, tistih velikih, ki se pritrdijo na steno, pa mal grdo zgleda. Takih tudi midva nimava, so pa eni taki, ki se manj vidijo - ker je za shrambo, pa itak nima veze in so mogoče celo taki kot jih iščeš - pa mislim, da jih je moj kupil v Merkurju...

clock-img

22.02.2012, 08:48

clock-img

khurde

pencil-img

2724

o, otika, hvala :) ja, na ta način, samo malo globji bi morali biti... pa po možnosti brez dizajna, ker jih na takem mestu rabim (na hodniku nad vrati, pa troja vrata so na kupu in tvorijo črko U), da ne bi lepo izgledalo, ker bi bili en zraven drugega. uni, klasični, pa v poštev ne pridejo, ker ni prostora. drugače ne bi komplicirala user posted image

clock-img

22.02.2012, 09:02

clock-img

Anonimen

clock-img

22.02.2012, 09:09

clock-img

khurde

pencil-img

2724

o, super, sva že precej bližje :) hvala, sem ti kavo dolžna :D sem na ta način v bauhausu gledala, pa so bili samo za kakšno steklo (preozko, da bi polico not vtaknil)

clock-img

22.02.2012, 09:12

clock-img

Anonimen

Te držim za besedo user posted image

clock-img

22.02.2012, 09:15

clock-img

khurde

pencil-img

2724

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Te držim za besedo user posted image

le dej :)

< Sporočilo je popravil khurde -- 22.2.2012 9:18:16 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem