cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečnost po porodu

clock-img

11.11.2013, 13:09

clock-img

mišeki

pencil-img

4

prosim za mnenja, ali je možno? Letos avgusta sem rodila, 25.9 sem imela poporodni pregled, 2 dni kasneje sva imela z partnerjemuser posted image pri katerem sem jaz mnenja da je bil malce nepazljiv(je pa bila zaščita, kondom), no skratka 9.10 sem potem dobila user posted image , ki je bila dolga skratka je bila M in ne kakšna krajša krvavitev, ker je trajala 7 dni. sedaj bi pa morala dobiti (25dni jo imam)user posted image , vednar je ni, jajčniki me ves čas špikajo, podobno kot pred M, in pa podobno kot je takrat ko si noseč
Je možno da je bila M prisotna, kljub oploditvi in da je bila močna in dolga?

clock-img

11.11.2013, 14:34

clock-img

ursonok

pencil-img

1354

Možno je vse, odgovor glede nosečnosti ti bo dal pa nosečniški test in ne forum.

clock-img

12.11.2013, 14:07

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Če dojiš, je bolj možno, da se cikel še ni unesel. Redkokatera ima takoj čisto normalno m. na 28 dni. Če ne dojiš, pa je verjetno bolj možno, da sta res kaj naštimala. V vsakem primeru veliko sreče, naj se ti izteče tako kot si želiš.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

12.11.2013, 16:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.11.2013, 18:41

clock-img

mišeki

pencil-img

4

naredila test, ki je pokazal da nisem niseča. user posted image še vedno ni, sem klicala G in mi je rekla da je možno da se v času dojenja (je polno dojen) dogaja da user posted image ni redna. Ni mi pa jasno zakaj mi načase pritisk tako pade in se mi vrtiuser posted image
aja delala sem clearblue test za katerega mislim da je dokaj zanesljiv

< Sporočilo je popravil mišeki -- 14.11.2013 18:42:24 >

clock-img

15.11.2013, 09:44

clock-img

tashq

pencil-img

739

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333
poznam mamico, ki imam 10,5m razlike med punckama user posted image

enako, samo da sta punčka in fantek.user posted image

< Sporočilo je popravil tashq -- 15.11.2013 9:45:13 >

clock-img

15.11.2013, 09:47

clock-img

tashq

pencil-img

739

IZVIRNO SPOROČILO: mišeki

naredila test, ki je pokazal da nisem niseča. user posted image še vedno ni, sem klicala G in mi je rekla da je možno da se v času dojenja (je polno dojen) dogaja da user posted image ni redna. Ni mi pa jasno zakaj mi načase pritisk tako pade in se mi vrtiuser posted image
aja delala sem clearblue test za katerega mislim da je dokaj zanesljiv

G ima prav:M verjetno še ni redna. probleme s pritiskom imaš pa lahko zaradi tisoč in ene stvari, ne zaradi N. če se ti bo omotičnost pojavljala, pokliči svojega zdravnika.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem