cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečnost in otroške bolezni

clock-img

18.10.2005, 19:09

clock-img

dalči

pencil-img

16

živjo!
mene pa nekaj zanima. sem v 2.mesecu nosečnosti. slišala sem da so otroške bolezni (ni nujno kakšne ošpice, norice, ampak tudi virusi, ki jih otroci dobijo v vrtcih) za nosečnince zelo nevarne.kakšen problem imam.imam 2 nečaka: 3 leta in leto in pol.oba sta kar pogosto bolna.vsega se nalezeta.je pa tko, da ima zdaj mlajši eno virozo in je sestra prosila mami če bi ga popazila za par dni (namreč jaz živim še s starši), da bi šla ona lahko delat.zdaj pa mene skrbi kako nevarno je to zame in za otročička?prosim svetujte mi.

hvala vsem za pomoč!

clock-img

18.10.2005, 19:24

clock-img

lex

pencil-img

6532

Jaz delam v vrtcu in tam je svašta, pa je moj otrok ok. Največja nevarnost so rdečke.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

18.10.2005, 21:07

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Zdi se mi, da je največja nevarnost zaradi virusnih obolenj v prvem trimesečju in da so od vseh najbolj kritične rdečke, še posebej, če jih mati sami ni prebolela.

clock-img

18.10.2005, 23:58

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem bila noseča 8tednov,ko sem od tastarejšega sina pobrala rota in adeno virozo.Bila sem na antibiotikih(ospen1000),veliko tekočine in hrane,pa ležanje.Nič ni bilo narobe.Posteljica je dober filter.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

19.10.2005, 01:04

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Če si imela rdečke in vodene koze, potem se nimaš česa bat.
Virusi niso nevarni, če bi močno kašljala bi bilo zoprno. Drugače pa se le posveti malčkomuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem