cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečnost, test negativen

clock-img

01.10.2004, 08:43

clock-img

pi

pencil-img

918

Je mogoče kateri, ki ji je test pokazal, da ni noseča pa je vseeno bila. Meni zamuja M že 5 dni, test pa je še vedno negativen. Je možno da bi bila vseeno noseča? Počutim se tako grozno, ker nevem na čem sem.

clock-img

01.10.2004, 08:44

clock-img

pi

pencil-img

918

Oprostite za napako,mislila sem na katero!

clock-img

01.10.2004, 12:05

clock-img

pi

pencil-img

918

Najlepša hvala! Super,torej še je upanje da sem 9nebesa.

clock-img

02.10.2004, 17:23

clock-img

svetlana1

pencil-img

79

Upam, da ti bo test naslednjič pokazal pozitivno, vendar pri meni je to bilo dostikrat, da sem kar naprej kupovala teste za nosečnost, pa so pokazali negativno, nato je pa po dveh treh dneh prišla M :hudicek::hudicek:, mislim, da smo vse, ki nestrpno čakamo na zanositev malce preveč psihično obremenjeni glede vsega tega. Nočem nobeni vlivati lažnega upanja, vendar moramo zmeraj biti pripravljene tudi na razočaranje, ko nam test pokaže eno plavo črtico in ne dve, takrat ko bomo najmanj to pričakovale, nam bo ratalo...........vem da je vse to lahko govoriti, samo ne moremo brez, da ne mislimo na to......
Čao
Svetlana

clock-img

03.10.2004, 21:06

clock-img

pi

pencil-img

918

Po 7 dneh zamude je spet prišla m:hudicek:. Sem se že veselila da sem 9nebesa, zdaj pa sem tako razočarana, žalostna. Mogoče pa bo naslednji mesec. Upam,da imate druge več sreče.

clock-img

04.10.2004, 09:34

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Oh Pi ne bit žalostna.Veš meni se je prejšnji mesec čist isto zgodil,s tem da mi je zamujala samo tri dni in sem mislila da sm že noseča.Pa še vsi znaki so bili tko kot naj bi bili.Ampak kaj češ vsega pa tut ne morš načrtovat.Življenje se včasih tko čudn obrača.Nekega dne ko boš pozabila in najmanj pričakovala se bo zgodilo tisto kar si najbl želiš.Sam strpnost.ne moreš prehitevat stvari,na silo ne gre.
Zato bodi vesela da imaš fanta ali pa moža ki te ima najraje.Da se potolažiš pa si danes privošči:torta:,ker je to dokazano najboljše zdravilo.

lepe pozravčke i n resnično ti držim :miska:,da boš drug mesec že napisala :modri::roza:.

clock-img

04.10.2004, 10:05

clock-img

pi

pencil-img

918

Hvala za vzpodbudne besede.
Lp

:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem