cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečniški koledar na rr?

clock-img

17.07.2008, 11:20

clock-img

glen

pencil-img

1870

Pozdravljene.
Mene pa neki zanima glede ringarajinega noseč koledarja.
Ko sem vnesla svoj prvi dan zadnje user posted image mi je koledar izračunal da je moj PDP 22.2,enako kot mi je izračunal moj ginek.
Neki me pa moti.Koledar mi je kazal da sem  noseč 8 ted že dva tri dni,ko pa sem bila na pregledu mi je rekel gin.(ko je gledal na svoj okrogel koledar)da sem noseča 7 t 5 dni.
Če prav razumem nam noseč koledar na rr kaže da si v 8 ted,recimo ko si dejansko od 7 ted, in 1 dna naprej?
A prav razumem?
Upam da ste me razumele in da nisem preveč zakomplicirala vprašanje.
LP

clock-img

17.07.2008, 11:29

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Če si noseča 7t 5/7, si v 8 tednu. 

clock-img

17.07.2008, 11:55

clock-img

glen

pencil-img

1870

o.k. hvala,pol sem prav razumela.user posted image

clock-img

17.07.2008, 12:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mene pa zanima kako izklopit ta koledar. jaz sem že eno leto v 42 tednu user posted image

clock-img

17.07.2008, 12:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

mene pa zanima kako izklopit ta koledar. jaz sem že eno leto v 42 tednu user posted image

Obrni se na rr team in bodo uredili.

clock-img

17.07.2008, 14:29

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

pa ne mi rečt, da ni gumba za izklopit?

clock-img

17.07.2008, 15:47

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

A kaj podobnega za dojenčke pa ne obstaja? Ne tedenski ampak vsaj mesečni. Bi po porodu tistega uklopil in bi kazalo kako se naj bi mali razvijal.

clock-img

17.07.2008, 16:48

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

A kaj podobnega za dojenčke pa ne obstaja? Ne tedenski ampak vsaj mesečni. Bi po porodu tistega uklopil in bi kazalo kako se naj bi mali razvijal.

RR-jevega ni... jih je pa polno drugih, npr. www.lilypie.com in podobni... malo pogooglaj za baby ticker

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 17.7.2008 16:49:43 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

17.07.2008, 16:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.07.2008, 19:52

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

pa ne mi rečt, da ni gumba za izklopit?

Ne, ni. Jaz sem prosila menda Jernejo rr preko zs, ampak ker po nekaj dneh ni bilo odgovora, mi je Jančika pomagala. Prosi njo.

clock-img

17.07.2008, 21:38

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ah, če je pa tko neumen narjen, bom pa še naprej v 42 tednu - sem že eno leto, sem se navadla user posted image

clock-img

18.07.2008, 09:38

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

user posted image

Ja, drugače je pa na nosečniškem koledarju narobe napisano. Jaz sem noseča 20 tednov in dva dni, se pravi sem v 21. tednu nosečnosti. Na RR mi pa piše, da sem noseča 21. tednov.

Jaz, pikolovka, se moram v vse vtaknit....user posted image

Cvetim...

clock-img

18.07.2008, 09:47

clock-img

5ra_28

pencil-img

1046

Ja, meni tudi vedno računa, v katerem tednu sem, ne pa koliko dopolnjenih je že za mano. Čeprav piše pa obratno. To pa zato, ker prvih 6 dni po ZM, še v bistvu ni en teden, ampak šele teče prvi teden, koledar pa je nastavljen že z enim tednom. In tako prihaja potem do enotedenskega zamika. Saj bi bilo vse ok, samo če bi pisalo: ste v xx tednu, ne pa noseči ste xx tednov.

uživajte na deževen petek, lp

Končno smo trije:)

clock-img

18.07.2008, 09:53

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

5ra, se strinjam:)

Cvetim...

clock-img

18.07.2008, 11:38

clock-img

Anonimen

FAQ

clock-img

18.07.2008, 12:08

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

hothien, to mi je pa res ful neumno narejeno (sorry da tako rečem - vse ostalo avtomatizirano, brisanje, ko rodiš, pa ne user posted image ) - ful nosečnic je tukaj gor, pa naj vsaka posamezno kontaktira osebje RR, da ročno brišejo koledarje? ne vem no, call me picky, ampak to mi je to krneki..

clock-img

18.07.2008, 22:32

clock-img

Anonimen

hothien, to mi je pa res ful neumno narejeno (sorry da tako rečem - vse ostalo avtomatizirano, brisanje, ko rodiš, pa ne user posted image ) - ful nosečnic je tukaj gor, pa naj vsaka posamezno kontaktira osebje RR, da ročno brišejo koledarje? ne vem no, call me picky, ampak to mi je to krneki..

Vem, ampak žal je veliko stvari na RR še nedelujočih in še veliko neizpolnjenih obljub. user posted image

clock-img

20.07.2008, 02:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

meni pa čisto točno kažeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.07.2008, 10:07

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Pozdravljene, koledar vaše nosečnosti moramo na žalost ročno izbrisati, ker imamo tudi koledar otrokovega razvoja in trenutno še ni možno, da bi imela ena uporabnica dva profila koledarčkov.
Torej, če želite imeti po končani nosečnosti koledar otrokovega razvoja, nam javite, da vam izbrišemo NK in da si potem naredite koledar otrokovega razvoja.
Nosečnost pa koledarček kaže tako, kot ste že nekatere napisale, torej, če ste noseče 25t in 3dni ste po našem NK v 26 tednu nosečnosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem