cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nosečniške kopalke

clock-img

21.04.2009, 08:24

clock-img

Lsica

pencil-img

1745

Živjo,
samo eno vprašanje, kje ste kupile nosečniške kopalke... Sploh ne vem, kam naj bi se obrnila - na nosečniške ali na športne trgovine? Sem kar precej "zrastla", (31. teden), predvsem v "prsni koš", tako da z normalnimi po mojem ne bom prišla skozi. Nekaj sem gledala katalog Neckermana, ampak bi vseeno šla še kakšne probat... Hvalauser posted image .

clock-img

21.04.2009, 08:37

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Jest sm jih ene 14 dni nazaj vidla v C&A v Qulandiji v Kranju. Ble so res fletkane.....in sploh ne tko drage.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

21.04.2009, 08:37

clock-img

misa4

pencil-img

637

Jaz sem jih lani kupila nosečniške  v C&A, so bile 20 eurov. Drugače pa lahko kupiš kar navadne, samo v večji številki.

clock-img

21.04.2009, 08:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem jih kupila pred leti, ko je bil Mothercare še pri nas. Super lepe so, samo zdaj se tega več ne dobi pri nas. Škoda, ker so res lepe, kvalitetne in ne drage.

clock-img

21.04.2009, 09:26

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ne vem kje sem jih kupila, vem, da sem jih imela ravno 3 x gor in sem jih ravno pred slabim tednom gledala, kaj naj z njimi. Ni mi jih vrečt za v smeti, ker so kot nove. Tako, da če jih želiš, se mi javi na ZS.

clock-img

21.04.2009, 10:04

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X43&p=266&o=1

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem