cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nožnica

clock-img

03.03.2006, 09:19

clock-img

Anonimen

Pred porodom nisva z možem nikoli imela težav pri spolnosti in tudi nožnica je bila vedno dovolj vlažna. Zdaj pa je vedno suhauser posted image , še toliko predigre nič ne pomaga, pač si pomagava z olji...ampak mene skrbi, če je mogoče kaj narobe z mojim zdravjem, kajti imam tudi pogost beli tok. Sicer pa mi ginekologinja pravi, da je to normalno. Ima še katera podobne težave?

clock-img

03.03.2006, 09:21

clock-img

Anonimen

Ali ješ KT? Meni se je to dogajalo pred nosečnostjo, ko sem bila na KT, zdaj po porodu, pa jih ne jem in je super.user posted image

clock-img

03.03.2006, 10:33

clock-img

Anonimen

Koliko časa je pa minilo od poroda? Ker suha nožnica je najbrž znak hormonskega neravnovesja oziroma drugačnega delovanja hormonov. Najbrž je po porodu to normalno, pa se pozneje spet vse nazaj uredi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem