cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nočno hranjenje in novalac

clock-img

22.02.2007, 13:41

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Ima katera kaj izkušenj z Novalac NF-za nočne obroke?Mi drugače dodajamo Comformil,ponoči pa se zbujata tudi na dve uri in sem hotla poskusit s tem,saj bi naj dlje časa dajal občutek sitosti!
Čez dan ju večinoma dojim,včasih kaj malega še spijeta po flaški,zvečer in ponoči pa flaška,saj se moje "zaloge"spraznijo.Počitek za več mleka pa je zame trenutno neizvedljivuser posted image .
Vem, da bi se naj držal enega dodatka,a na dve uri ponoči je too much.Pa preden oba porihtam je ura okoli,moža pa tako pogosto tudi ne morem budit,saj vstane ob petih.
Kaj pa počnete ve ponoči,če se prepogosto zbujajo?
Starejšidva sem si razvadla tak,da sta se do enega leta dojila ponoči 5-6 krat,jaz pa sem bla kot zombi.Sedaj bi rada uvedla neki red,ki bo tudi zame sprejemljiv...Svetujte!!!!

clock-img

22.02.2007, 14:22

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Kaj pa, če bi jima povečala količino prejete hrane? Dve različni vrsti hrane nista dobra ideja. Mi smo samo menjali in imeli prehod iz ene hrane na drugo zelo težek, taki krči, da je bilo res hudo. Tak, da ti tega ne bi ravno priporočala.

clock-img

22.02.2007, 17:30

clock-img

naja78

pencil-img

2169

mi smo probali novalac nf.mah kaj bi rekla-nič bolš.ti pa svetujem da ga hraniš po sisiki,na nič manj kot na 3 ure.tudi če bo jok in stok.kar na začetku bo.dojeno otroci se vedno zbujajo ponoči,saj take poznam.zvečer uvedi flaško,npr.naš je dobil pr teh mesecih 90ml.naredi več-120ml,ampak res samo zvečer.daj  mu za jest npr.ob 21,kot zadnji obrok.pa se ti bo na začetku zbujal na 4-5 ur,boš vidla.

ampak res delaj pavzo med dojenji na najmanj 3 ure.tako želodček skos dela,če je na manj in nikoli ni prav sit.saj se bo uredilo.pa za ponoč si prštimi flaško.zjutraj pa podoji.
zavedaj pa se da boš tako imela postopoma manj mleka.postopoma pomeni v roku 1-2mesecev.,,...kar ni nič hudega.pr 4 mesecih se pojavi problem ,ki je istimi smo uvedli za ponoč že rižolino.bomba ti rečem.
srečno.

clock-img

22.02.2007, 23:13

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Sem dodajala samo na začetku, ko še ni blo dovolj mleka, pa še to le ob 10h zvečer, da je potem spal do 3h. Moj R se je tako uspel vsaj malo naspat, ko ma šiht že ob 5h. Jaz bi probala zizika + dodatek preden greš spat mogoče nuca. Pa sprobaj najprej kar s tem dodatkom, ki ga maš.

clock-img

23.02.2007, 15:08

clock-img

LanaM

pencil-img

170

Naša devetmesečnica zvečer okrog pol sedmih poje mlečno kašico po žlički, potem pa okrog osmih, ko greva spat, dobi še pri meni, pa zaradi tega nič dlje ne spi. Se še vedno zbuja ponoči vsaj dvakrat, tako da ni nujno, da bi zaradi večjega obroka otroci dlje spali. No, vsaj pri nas ni tako.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem