cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

noče več mleka

clock-img

05.05.2007, 23:21

clock-img

barbi007

pencil-img

143

Imam en velik problem. Naš mali je star 6 mesecev. Do zdaj sva se lepo dojila, pred ca. mesecem dni smo začeli z uvajanjem GH. V posvetovalnici so mi povedali, da lahko dam malemu za žejo sok. No in od takrat  je mali postal obseden s sokom (jabolčnim). Sem poskusila že vse drugo (čaj, vodo), pa nič. On bi pil samo sok ,mojega mleka pa ne več skoraj nič. Zdaj morava, ko je lačen najprej popiti pol stekleničke soka, nato šele hoče piti mleko in za konec še do konca izprazni stekleničko. In to je pri vsakem obroku tako. Imam občutek, da sok pije, ko je lačen in ne, ko je žejen. Vse bi bilo lepo in prav, ampak naš mali spije že po 4!!! stekleničke soka na dan, kar je 600 ml!!! Sicer mu sok zelo redčim z vodo, ampak vseeno. Glede njegove teže se ni nič spremenilo, tudi drugače je vse o.k. Meni se pa mleko dela še naprej in si ga moram pred spanjem eno uro iztiskati, da lahko normalno spim. Ima kdo kakšen pameten nasvet? Se bo user posted image mogoče na ta način odstavil?

Hvala.

clock-img

06.05.2007, 17:24

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Moj je bil isti... S to razliko da se nisva dojila, ampak je pil mleko po steklenički. Se še vedno spomnim kako sem obupovala ker ni hotelmleka pit. Sva potem kar z raznimi mlečnimi kašicami začela, pa je bilo.

LP

clock-img

06.05.2007, 22:26

clock-img

majas

pencil-img

3393

Barbi007 potem si novemberka? Pridruži se kaj nam čvekam.

Za mleko pa ti nevem svetovati, včasih res neveš kaj bi naredil.... ja res poskusi s kašicami...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem