cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

noče se več kopat

clock-img

25.09.2006, 07:50

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Do sedaj se je brez problemov zvečer, vsak dan. Zadnje 3 dni pa jok, ko jo hočem dati v banico... Sploh se noče vsest v banico - ko jo dam v vodo, se me prime kot klop,kot da hoče ven in se niti pod razno noče vsest. Pa ni bilo nobenih neprijetnih pripetljajev v banici. Kar tako - čez noč. Prej pa čisto vsak večer 15 mesecev -saj je to ritual pred spanjem.
Je imel kdo še tak primer? Kaj narediti? Kako pa se naj umivamo, če se tuširati tudi noče... No ja, upam, da je to samo prehodno in bo jutri boljše.

clock-img

25.09.2006, 08:03

clock-img

simone

pencil-img

148

Pojdi z njim v banjo, da premaga strah

clock-img

25.09.2006, 10:03

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Anže je imel tudi tako obdobje (2-3 mesece), ko se ni hotel usesti v banji - je ves čas stal in se stoje igral user posted image . Jaz sem mu kljub temu vsak večer naštimala vodo v banjo in ga pač umila s tušem. Ni pomagalo niti to, da sem bila z njim v banji. Je pa minilo.

clock-img

25.09.2006, 11:30

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tudi pri nas je bilo kar naenkrat konec veselja v banji, prej pa takšno navdušenje. Pa nisem nič prigovarjala, prosila. Enostavno ga nisem kopala, ampak sem ga temeljto umila tako, da sem pred umivalnik postavila stol, na katerem je stal in ga celega umila. Čez kakšne tri dni ga je minilo in je bilo spet vse OK.

Probaj tako, saj ni treba, da gre vsak dan v banjo.

clock-img

25.09.2006, 14:29

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Simone - že prej ni hotela, da se skupaj kopava. Raje se je v mali banici sama.
Srki, upam, da bo pri nas tudi kmalu nazaj vse po starem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem